Bo som lokalbefolkningen i New York og London 

Kult soverom i New York

Å bo på samme sted som lokale innbyggere, gir deg en sjanse til å oppleve ferie-destinasjonen din på en helt ny måte!

Det har jeg selv opplevd flere ganger, som for noen år siden da vi på familieferie i Amsterdam tilfeldigvis havnet i en liten leilighet i et boligområde. Den ble leid ut av et hotell som lå et helt annet sted i byen. Leiligheten lå meget sentralt men samtidig rolig til, og var svært prisgunstig for en familie på fem.

Vi koste oss ved å rusle rundt i bakgatene og spise på de lokale restaurantene, samt å komme over små butikker vi ikke hadde funnet om vi bare hadde holdt oss til turistløypa.

Vi lærte oss også artige og unyttige ting om byen – visste du for eksempel at man i Amsterdam setter ut avfall/eiendeler de vil bli kvitt på spesielt oppmerkede steder i gata? (svært praktisk for oss folk som har sansen for skattejakt!). ;-)

 

Et lekkert hjem i New York hvor du kan bo med babyen din

Om du har lyst på en annerledes bo-opplevelse bør du sjekke ut nettsiden One Fine Stay.

De kaller konseptet sitt “Unhotel” og det innebærer utleie av ekte og utrolig kule private hjem, dette er ikke for folk som tar ferie på krita, men for de som har finansene i orden. (flere av disse inspirerende interiørbildene har havnet på Pinterest siden min! :-) )

Litt hotellfølelse får du allikevel ved at det er rent og fint, du får små shampoflasker på badet, samt at du får en iPhone du kan bruke gratis under oppholdet – slik at du kan ringe One Fine Stay om du skulle trenge noe.

 

Hvem har vel ikke drømt om å bo i et Soho loft?

 

Londonhjem med en koselig liten privat bakgård

 

Nydelig townhouse i New York som ønsker familier velkommen

En stor fordel for oss som reiser med barn, er at man kan søke etter hjem som ønsker barn velkommen – og utvalget er veldig bra!

Foreløpig har One Fine Stay kun leiligheter i New York og London, men nettsiden lover en fremtidig lansering av flere destinasjoner. Kanskje du selv kan leie ut hjemmet ditt om noen år? :-)

 

Tenk å ha egen takterrasse og bakgård i New York!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , , , Familievennlig, , , Leilighet, , , Reise med baby, Reise med småbarn, Reise med tenåringer, Til leie

Kategori: England, Reise med barn, USA

Kommentarer (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. gladmamma sier:

  Det var en god ide. Kanskje noe å prøve når barna våre blir litt større…
  My recent post Ryddesjau

 2. terese sier:

  Vi skal til Amsterdam i sommer og lurer på kontaktinformasjon til leiligheten dere hadde der?

  • Karimette sier:

   Heisann! Vi bodde i en leilighet som tilhører Nova Apartments. Her er link: http://www.novaapartments.nl/EN/apartments/novaAp… (vi bestilte via Booking.com). Vi bodde i en kjempefin ettroms, som var delt på en måte som gjorde at det føltes som en toroms. Leiligheten var sentralt plassert med gåavstand til Van Gogh museumet og det var flere koselige restauranter i nabolaget.

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge