Bursdagskos: Superenkle “pops”!


|


1. september 2011


| 5 Kommentarer

Nå når høsten er her starter den store runden med bursdagsfeiringer igjen, og selv om jeg elsker å organisere bursdagsselskaper er dette med bursdagskaker en liten hodepine for meg.

Men disse søte Marshmallow pops’ene som jeg kom over inne hos norske Lotta ( The little Cupcake Factory), tror jeg faktisk selv jeg skal klare! ?

De fargerike popsene vil bli et fint innslag på bursdagsbordet.

En av kommentatorene inne hos Lotta nevner at man også kan feste små fine papirbiter på pinnene og bruke de som bordkort – noe jeg synes var et godt tips!

Har dere forsøkt dere på cakepops, eller foretrekker dere å lage noe annet til barnebursdagen? Legg gjerne igjen en kommentar, jeg setter stor pris på å høre deres oppskrifter. :-)

Stikkord: , , , , Marshmallow,

Kategori: Bursdagsmat

Kommentarer (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Barbro sier:

  Disse er superenkle! Inspirert av Lotta, fikk jeg femåringen til å lage dem sammen med nabojenta nå i helga – til femårsfeiringen hennes. De syns det var KJEMPEgøy!

  Har på planen å lage et innlegg om disse og flere andre cakepops og cupcakes jeg laget til bursdagen, har bare vært litt for travelt opptatt med å lage alt til å ha tid til å blogge om det ?

  Det kommer, det kommer!

  Klem fra Barbro

  My recent post JEG har heklet babytøfler!!!

  • Karimette sier:

   Så artig da Barbro! Ja, jeg tenkte også at dette kunne være noe å gjøre sammen med mine små. ?

   Når du har blogget om det, setter vi stor pris på om du gir oss et hint! :-)

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge