Bursdagstips: bursdagskaker til barn!

Denne månedens tema er barnebursdag, og jeg har tatt en titt på bursdagskake-tipsene vi har fått inn så langt. 🙂

Mange av kakene ser utrolig profesjonelle ut, så jeg setter virkelig pris på dere som deler triksene om hvordan vi som er kjøkkenanalfabeter kan få det til. 😉

Et eksempel på det er denne fine Drømmehagenkaken, laget av  Fru Mæla. Hun har blant annet pyntet den med Drømmehagenleker og ferdigfarget marsipan fra Cacas.

Siv Iren gir deg oppskriften på hvordan du kan lage denne supersøte Hello Kitty kaken.

En bursdagskake som jeg vurderer å gjøre et forsøk på, er denne dinosaurkaken som Inger-Lise har laget! Veldig tøff!

Eva-Linn som skriver bloggen Min Stil er en av de som virkelig kan dette med å lage temabursdager på en lekker måte! Denne Elias kaken er kjempefin og en del av hennes oppfinnsomme Eliasbursdagsfeiringer.

Tusen takk alle sammen! Fortsett å send oss gode bursdagstips.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

5 kommentarer. » Legg til din også.



 • Hege Aida Volden-Sandersen
  12. februar, 2011, 09:31

  Er imponert og samtidig litt plaget av prestasjonsangst! Og fikk også veldig lyst på kake…

  God helg!

  My recent post DEN VERDIFULLE LEKEN

  Svar


  • Karimette
   12. februar, 2011, 09:40

   He he, skjønner hva du mener!

   Men som en av denne månedens bidragsytere skrev; det er ikke alltid ungene bryr seg så mye om kaken. Ofte så liker de ikke kake, vil heller ha muffins osv. Det kjenner jeg til av egen erfaring også, og da føles det litt bortkastet å bruke så lang tid på å lage en perfekt kake. 😉

   Ha en super helg! 🙂

   Svar



 • 12. februar, 2011, 11:03

  Så mange herlige kaker da. Sukk den som kunne vært en konditor. Jeg tror jeg skal få til den dinosaurusen da. Eller setter jeg lista for høyt for meg selv nå?

  Mmmm…..må bake kake i dag jeg tror jeg.

  My recent post Et minne for livet

  Svar


 • Sally
  30. mars, 2012, 10:00

  Det var da en helt vild sød lille missekat 🙂 Og sådan én kan man måske selv finde ud af at lave. Men den første derimod – den er godt nok for de mere øvede ”kagekoner” 🙂 Super godt indlæg!

  Svar


 • Ninna
  3. april, 2012, 17:04

  De er da totalt seje dine kager. Jeg tror, vi skal overraske veninderne i weekenden og lave en smart ”påskehare-kage”. Hvorfor altid vente på, at et barn har fødselsdag, før man kaster sig ud i den slags ting. Det kunne da blive et festligt øjeblik på en næsten almindelig søndag. Hvad siger I?

  Svar

Legg igjen en kommentar





Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.



CommentLuv badge