Bygde eget svømmebasseng i hagen


|


16. juni 2014


| 1 Kommentar

Jeg har i en årrekke vært fan av Isabella og alle hennes kreative idéer for hjem og hage. Jeg ble derfor ikke veldig overrasket da jeg så at hun og mannen hennes hadde bygd sitt eget lille svømmebasseng i hagen. :-)

Det ser kanskje ut som et dyrt ferdigkjøpt spabad, men dette er altså et hjemmeprosjekt som kostet det kreative paret bare 1899 svenske kroner.

Slik gjorde de det

Utgangspunktet var et barnebasseng med målene 190×150, som har en dybde på 50 cm og som rommer 800 liter vann. For at bassenget skal vare så lenge som mulig, har de kledd både bunnen og sidene med celleplast. Slik fikk bassenget et jevnt og mykt underlag og isolasjonen holder varmen lengre.

Deretter ble alle sidene festet og kledd med tredekk.

Holder det rent

De bygde også et trappetrinn opp til bassengkanten hvor de lagde en innebygd oppbevaringsskuff som har plass til datterens mange vann-leker.

Bassenget ble også utstyrt med en plugg slik at man lett kan tappe ut vannet. For å kunne holde bassenget rent, dekker de med en presenning og bruker klortabletter.

OPPDATERING: Fikk en kommentar på Instagram om at det her i Norge kan være krav til sikring av bassenget når dybden er mer enn 20 cm (på grunn av at det er innebygd). Vil derfor anbefale at man undersøker disse reglene før man eventuelt setter i gang med et lignende prosjekt.

Ser det ikke kjempegøy ut? :-) Følg Isabella og hennes kreative familie på bloggen hennes eller Instagram.

Mer hage-moro:

Stikkord: , barnebasseng, , , , Hjemmelagd

Kategori: Utelek

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Dave sier:

    Link til “slik gjør du det” virker ikke

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge