Camelbak drikkeflasker til barn med navn på


|


23. oktober 2013


| 1 Kommentar

Camelbak drikkeflasker på nett

Har dere sett at man hos Barerips.no kan bestille Camelbak-flasker med navn på?  Camelbak er et populært merke når det gjelder drikkeflasker og blir anbefalt av mange tur-entusiaster og friluftsfolk.

Flaskene er 100 % BPA frie og kan vaskes i oppvaskmaskin (men vær obs på at disse med navn på helst bør vaskes for hånd!). De er dessuten utstyrt med feste for carabinkrok, slik at de enkelt kan henges på sekken. Flaskene har også sugerør, som man kan ta av om man ønsker det.

Passer hele familien

Vi fikk tilsent Camelbakflasker fra nettbutikken Barerips.no, hvor de har flaskene i fire størrelser og i flere forskjellige farger. Minstemann på fem år har fått den minste størrelsen, som passer godt i barnehagen. Han var svært fornøyd og stolt over flasken med det tøffe T-Rex designet – og selvsagt det å ha navnet sitt utpå (Veldig opptatt av bokstaver om dagen!). Flaskene er lette å åpne for femåringen og akkurat passe stor i størrelsen. Kan også brukes av vokse til vin, øl og annet.

Til niåringen og bonusdatteren på 14 år, valgte jeg flaskene i størrelsen 0.6. Dette fordi de da ikke tar alt for stor plass i skolesekken og fordi de passer inn i sykkelflaskeholderne deres. Flaskene finnes forøvrig både i 0.75 og i 1 liter. Sistnevnte størrelse er et must for mannen min og meg, når vi trener intensivt og det går med “tusenvis av liter” på en trening. ?

Vår erfaring med Camelbak flaskene

Mine erfaringer med disse flaskene så langt, er svært gode. Både lokket og “bite ventilen” skal være lekkasjesikker og jeg må innrømme at jeg er skeptisk da jeg enda har til gode å se en fullstendig lekkasje-fri flaske når det gjelder femåringen.

Men so far so good, flasken virker solid. X’er fingrene for at denne flasken vil holde gjennom hele dette siste barnehageåret!

Stikkord: , , camelbak, , , , , , lekksikre, , sykkeltur, turutstyr

Kategori: Aktiv familie, Gavetips, Smårolling / småskolebarn, Store skolebarn / tenåringer, Utstyr

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

    1. fröken K | svensk amatörfotograf i Norge sier:

      Vi bruker Camelbak, både jeg og gutten – og vi elsker den! Skulle bare ønsket at vi kunne få navn på dem. Godt tips!