Cruiseferie er for råtasser!

Adrenalin rush! Foto: Norwegian Cruise Line

Heftig familieferie

Det tidligere norskeide cruiserederiet Norwegian Cruise Line gjør en gang for alle kål på myten om at cruise bare er for treige pensjonister! Det nye skipet deres Norwegian Breakaway kan nesten karakteriseres som et flytende opplevelsessenter for familien.

Skipet vil ha et badeland over flere etasjer og vil bli verdens eneste skip med fem vannsklier i full størrelse. Blant vannskliene finnes det to såkalte “fritt fall” sklier. Dette innebærer at man entrer sklien stående, og det hele starter ved at en luke åpnes under deg! Et skikkelig adrenalinrush, som jeg er litt usikker på om er noe for meg … ;-)

Ved siden av vannskliene kommer det til å være et eget badeland for barn med Nickelodeon tema. Her kan barna boltre seg i vannet ved siden av sine favorittkarakterer fra serien Svampebob.

Slik skal barnas badeland bli. Foto: Norwegian Cruise Line

Stort svømmeanlegg. Foto: Norwegian Cruise Line

Norwegian Breakaway vil være et av verdens største cruiseskip og skal ha hjemmehavn i New York. Etter planen starter de seilinger i løpet av våren, blant annet til Bahamas.

Kunne du tenke deg å dra på cruiseferie med familien, eller har du allerede testet denne ferieformen?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: Bahamas, cruiseferie, cruiseskip, , , , ,

Kategori: Karibien, USA

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge