Dåp og konfirmasjon: Lekre invitasjoner og bordkort

Unikt design til dåp, konfirmasjon, bryllup etc

Liker du designet som har blitt brukt i forbindelse med vår kåring av Mammablogg Awards? Vår faste designer i alle år har vært Siri Aardalen, som jobber for reklamebyrået Superlativ. Nå er hun aktuell med en egen pakke produkter som er rettet mot deg som skal arrangere dåp, konfirmasjon, bryllup eller lignende festivitas.

De forskjellige designpakkene inneholder invitasjoner, takkekort og bordkort, alle med et lekkert design som er spesiallaget for deg! Konfirmasjonspakken inneholder også sanghefte, og bryllupspakken gir deg i tillegg vielsesprogram, bordkart, meny og festprogram.

Reklamebyrået Superlativ designer et unikt design til ditt barns dåp, konfirmasjon, bryllup, osv og trykker det du måtte ønske.

For mer informasjon kan du ta kontakt med Siri Aardalen på siri@superlativ.no , eller lese mer om designpakkene inne på nettsidene til Superlativ.

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , , Dåp, Dåpspynt, , , Innbydelser, , , konfirmasjon, Takkekort

Kategori: Baby, Dåp / Navnefest, Konfirmasjon

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge