Deilige kosedyr og flotte masker


|


30. oktober 2011


| 1 Kommentar

Epla er en butikk på nett, og det er avdelingen for Håndlaga som er min favoritt. Alt fra kjoler, leker, votter, smykker med mer finnes der inne.  Et eldorado for oss som liker håndlaga og som liker å handle hjemmefra etter at ungene har lagt seg.

Idag vil jeg vise dere noe som er for flott til ikke å vises fram til flest mulig. Det er fra butikken Blåbær som drives av Elisa Kolle.

Elisa skriver om produktene sine at “de er sydd i naturmaterialer, ofte gjenbruksstoff, og fylt med ull. De er fargerike, gode å holde i og trygge å leke med”.

Jeg har forelsket meg totalt i disse flotte maskene som er de nyeste produktene til Blåbær. De passer til barn fra 3-4 års alderen og opp til voksen. Ser du ikke for deg gubben med en sånn? Hehe…

Jeg har akkurat bestilt meg to masker av Blåbær. For det er jo snart jul?! Hva jeg har kjøpt kan du se inne på bloggen min ReVinyl.

Bor du i nærheten av Bergen er du ekstra heldig, for da kan du møte Elisa og “Blåbær” på julemarked og sjekke ut produktene hennes på nært hold. Du finner henne på Bergen brukskunstmarked i Grieghallen helga 5. og 6. november, Paradis skole lørdag 12. november og på Stend, utenfor Bergen 26. og 27. november.


Stikkord: Blåbær, Brukskunst, Elisa Kolle, , leker i ull, Masker, Ugle

Kategori: Gavetips, Gjenbruk, Leker

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Elin K sier:

    Disse var jo råtøffe!

    Elin

    My recent post Enkel, men god gulrotkake!

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge