Deilig sovepose i ull!

{sponset omtale}

Dette er et kjekt gavetips til alle som har en liten baby nå i høst/vinter!

Sovesekkene fra ManyMonths er i deilig og myk merinoull og finnes i flere fine farger.

Mange foreldre som sliter med at ungene sparker av seg dynen på natten sverger til disse soveposene da de holder godt på varmen og har god plass til sprellende bein.

Dette er en investering som varer, fordi posen har en forlenger som gjør at man kan bruke den fra barnet er et par måneder gammelt til det er ca 1,5 år. Forlengeren festes med knapper når barnet vokser ut av hoveddelen.

Det er også to knapperader ved siden av hverandre i halsen, noe som gjør at halsåpningen også kan reguleres etter hvert som barnet vokser. Armene brettes opp mye i starten og mindre etter hvert.

Enkelte blir så glad i denne babysoveposen i ull at de ender opp med å bruke den som nattkjole når barnet har vokst ut av den! 🙂

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

1 kommentar. » Legg til din også.


Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge