Dekorasjon til Cupkake/muffins

Jeg blir aldri enig med meg selv om hva jeg skal kalle det…Cupkakes eller muffins. Cupcakes høres likom litt kulere ut, men er det ikke i bunn og grunn vanlige muffins vi snakker om her da? Hvilket begrep bruker du for disse?

Uansett, jeg fant en morsom mal inne hos Sah-rah som man kan bruke som dekorasjon på kakene. Hva med en snakkeboble, en bart, nisse eller viking for å piffe opp festen. Det koster et par dollar for å få de tilsendt. Eller du kan bare bruke disse som inspirasjon for å lage noen liknende selv.

Sah-rah har også en kreativ og inspirerende blogg som jeg anbefaler å titte innom.

Ellers så er Sweet Paul sitt høstnummer ute på nett nå. Han har noen morsomme  maler du kan laste ned og bruke til kakene, i tillegg til “til og fra” lapper som du kan også kan printe ut. Ha en kreativ og flott dag!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Greta {ReVinyl}

Greta bor i Oslo, med mann og to barn på 8 og 6 år. Hun elsker å lage ting og starter stadig på nye prosjekter. På bloggen ReVinyl skriver hun om revinylproduktene sine, redesign, ting hun lager, ting hun synes er vakre og ting hun inspireres av.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

3 kommentarer. » Legg til din også. • Janicke Kittilsen
  23. september, 2011, 17:28

  Det har visst noe med røren å gjøre. Cupcakes er fastere mens muffin er flytene. Cupcakes har frosting og skal være en liten mini kake. Muffin ikke har pynt og trenger ikke å være søte. Om jeg har forstått det riktig da.

  Veldig stilig pynt 😀

  My recent post Blomkålpuré med snøfrisk!

  Svar


 • Sarah
  23. september, 2011, 22:27

  Thanks for mentioning me! : )

  Svar


 • keowyn
  4. november, 2011, 22:37

  Cupcakes er norske muffins, og de har kakerøre. Muffins tradisjonelt (i USA f.eks) er gjærbakst og ofte frokostmat.

  My recent post ROSAROSAROSAEBAY!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge