Delt barnerom med herlige vintage funn!

Dette nydelige barnerommet er designet av Rachel som skriver bloggen Smile and Wave.

Hun bor sammen med sin lille familie i et leid hus med begrenset plass. Utfordringen hennes var derfor å lage et rom som dekket behovene til begge de to barna hennes; en gutt og en liten babyjente.

Dette er noe av det stiligste jeg har sett på lenge – og en ide jeg bare har så lyst til å kopiere! 🙂

Rachel har samlet på gamle krittavler og satt de sammen på en veldig dekorativ måte. En kjedelig hvit vegg har plutselig blitt et skikkelig blikkfang, og det til en veldig lav kostnad.

Hun har også en samling vintage globuser som har fått plass på toppen av klesskapet. Langt unna ivrige barnehender, men veldig pene å se på! 🙂

Regnbuebildet over sengen har Rachel selv malt, og sengetøyet har hun sydd av retro laken.

En gammel hylle er fylt med nostalgiske minner. Jeg elsker slike gammeldagse vifter! (tips: hvis du har lyst på en slik, gjør et søk på Ebay!)

Smart måte å henge opp bilder på – kleshenger egentlig beregnet på bukser! Denne løsningen kunne jeg tenke meg å bruke for å henge opp barnas tegninger, da blir det lett å bytte kunstverket ofte.

 

Eldstemanns del av rommet. Gardinene er sydd av et retro sengesett!

Legg også merke til den fine oppbevaringsmøbelet for bøker.

“Gutte-klesskapet” er en Billy bokhylle fra Ikea! En smart løsning, da det er svært lett å flytte hylleplanene etter som barna vokser og klærne blir lengre.

Skapet har også plass til bilsamlingen! 🙂

Se flere foto av det flotte barnerommet her! Vi er stadig på jakt etter spesielle barnerom som vi kan vise frem her på Foreldremanualen, om du har et eller kjenner til noen som har – tips oss! 🙂Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på FacebookLegg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge