Design-møbler til barn!

Stadig flere velger å legge mer innsats og penger ned i å innrede barnerommet, som for få år siden var et neglisjert rom i huset.  Dette innebærer også ofte å kjøpe designmøbler eller litt dyrere møbler til barna.

Mange av klassikerne på møblefronten finnes også i barneutgaver. Blant annet Panton stolen, som er designet av Verner Panton. En stol som passer perfekt til barnebruk da den er praktisk og lett å rengjøre. Undertegnede vurdere et par slike i stuen..

Eames er også sterkt representert på barnerommet med hang-it-all kleshenger og gyngestoler.

Foto:

Det er ikke bare de store produsentene fra utlandet som satser på design og eksklusivitet: Norske Stokke kommer nå med egen “Stokke tripp trapp exlusive” av eksklusive trematerialer i amerikansk valnøtt og europeisk eik.

Disse edle tresortene har en unik finish av oljet tre og får en mer særpreget karakter etter hvert som årene går og passer inn i ethvert rom. Stolen vant klassen “Best New to the marked product” i Junior Magazine design Awards 2011.

Vi har vel alle hatt en god Stokke tripp trapp i hus, og mange av dem har gått i arv gjennom familien både i kryss og på tvers uten at det har gjort noe. Dette er kvalitetsmøbler!

Norske So-ro lager den funksjonelle og gode vuggen fra tv-serien “Skaperen”. Vuggen har fått merket for godt design av Norsk Designråd og kommer nå i flere farger og i tvillingutgave.

Undertegnede har hatt denne vuggen til sin sistefødte og har bare godord å si om denne.

Men hvorfor bruke masse penger på eksklusive designmøbler til barn, penger som ikke alle har, og noen må låne ?

Det argumenteres for at møblene holder bedre kvalitet og at møblene da kan gå i arv til neste generasjon. Møbelet er laget av bedre materialer enn det billigere alternativet, og er slik sett en sikkert investering som er lett omsettelig ved et eventuelt videresalg.

Jeg er iallefall overbevist ! Er du ?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

{Bare }

er mamma til ei nydelig jente og en herlig gutt, og bor sammen med mann og barn i Tromsø. Hun er utdannet jurist og jobber til daglig som rådgiver i staten. elsker å skape, enten det dreier seg om strikking, scrapbooking, baking, matlaging, interiør, fotografi eller søm.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på FacebookLegg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge