Det umulige er mulig!


|


9. februar 2012


| 1 Kommentar

Fetteren til Ådne Helland er helt sikker. Å bygge en klinkekulebane fra 2. etasje og ned til 1. etasje lar seg rett og slett ikke gjøres. Men som alle andre barn lar Ådne seg utfordre av det umulige.

Etter at han la ut filmen, har det haglet med kommentarer, “superonkel” og “verdens beste barnehageonkel”. Han blir nesten brydd av det hele og sier: – Jeg leker jo bare, og det er jo gøy!

Han jobber i barnehage, og vet så absolutt å finne barnet i seg. Om det er på ski eller med lego er ikke så nøye, for å leke er noe som Ådne digger.

Jeg håper det er flere som Ådne der ute i Norges land og jeg utfordrer dere til å bruke en dag sammen med et barn hvor dere gjør det umulige.

Om det er klinkekuler, origami, hopping på ski eller andre ting så er det utrolig kjekt å høre reaksjonene til barnet du leker med. Bare skru opp lyden på filmen og hør entusiasmen! Slike øyeblikk kommer ikke av seg selv!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Evy Marie {redesign}

Evy Marie er tjueti år. Hun har to jenter på 9 og 12 år og beskriver seg selv som en syngende-skraphandler-komiker bosatt i Molde.
Hun er ei dame med mange baller i luften, og planene om å skape og lage noe er sirlig lagret i bloggen {re}design.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
Pinterest

Stikkord: , , Klinkekulebane,

Kategori: Innelek, Inspirerende foreldre

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Giraffenskaos sier:

    Så hærlig :)

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge