Dig-Mig, Inspirerende nettbutikk

nne Norup er den kreative sjelen bak Dig-Mig. Hun er opprinnelig fra Danmark, men har bodd i Nederland siden 1995. Hun har utdannelse som klesdesigner, syerske og førskolelærer. Hennes forkjærlighet for å skape, kombinert med inspirasjon fra hennes arbeid for barn resulterte i 2009 i nettbutikken Dig-Mig.

Veggoppheng med lommer

Veske

Punger

Brannbilrangle

Pute

Verktøykasse

Uro

nne foretrekker å sy i bomull, og skape fargerike ting som minner henne om egen barndom. Hun har to jenter som fungerer som prøvekaniner for produktene hun skaper.

Jeg er ofte innom bloggen hennes som er en stor inspirasjonskilde av farger og kreative sysler. Jeg vil i et annet innlegg vise noen av “gjør det selv” prosjektene hennes. Hvis du vil sjekke de ut nå, kan du stikke innom bloggen hennes for å titte. God fornøyelse!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Greta {ReVinyl}

Greta bor i Oslo, med mann og to barn på 8 og 6 år. Hun elsker å lage ting og starter stadig på nye prosjekter. På bloggen ReVinyl skriver hun om revinylproduktene sine, redesign, ting hun lager, ting hun synes er vakre og ting hun inspireres av.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på FacebookLegg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge