DIY: Kreative Bursdagsinvitasjoner


|


4. august 2013


| 0 Kommentarer

Å lage sine egne bursdagsinvitasjoner kan være en fin måte å få tiden til å gå i de siste laaange dagene før barnets fødselsdag.

I juli feiret vi fireårsdagen til eldstejenta vår, og det å dele ut invitasjoner var nesten det som var mest spennende for henne ved hele bursdagsgreia. Vi laget en haug av forskjellige invitasjoner, før hun tilslutt fant ut av hvilke hun ville bruke. Her er litt av det vi laget:

Skattekart:

Tegn et kart over stua eller et annet rom i huset deres. Kopier opp flere eksemplarer av kartet, så slipper du å tegne igjen. Bruk så en rød tusj til å merke av hvor skatten er gjemt med en X. Her kan man lage X-en på forskjellige steder for hver invitasjon, (og gjemme flere skatter) eller kun en felles skatt til alle.

Skriv invitasjonsteksten og ikke glem å fortelle at i selskapet vil det bli skattejakt! Ekstra spennende og ungene gleder seg!

 

Papirbåter:

Papirbåter er morsomme å legge igjen i hylla til de andre ungene på skolen/i barnehagen. Vi brettet først båtene, før vi malte dem med akvareller og skrev teksten på innsiden eller siden av båten.

Her er en grei forklaring på hvordan man bretter.

 

Ruller av bokbind:

Dette var faktisk invitasjonene som Storejenta vår gikk for. Hun valgte ut et fargerikt bokbind med søte figurer på, og siden formen er enkel, så kan en smårolling lett hjelpe med å klippe dem ut.

Inni skrev vi invitasjonsteksten for hånd. Skal man invitere veldig mange, kan man spare seg litt arbeid ved å skrive teksten på pc’en og printe ut små lapper som kan limes på innsiden av rullene. Knyt igjen med et snøre og skriv gjestens navn utenpå.

 

Krone:

Kroneinvitasjoner er kjempesøte og enkle å lage. Man kan lage en enkel krone slik som denne: klippet ut av farget A4-papir, pyntet med stjerneklistremerker. Teksten skrives på innsiden før man taper igjen bak. Eller man kan male på hvitt papir, bruke glitter eller lime på silkepapir-knotter.

Da er det bare å slippe fantasien løs – noe barna sjelden har problemer med!

.

Flere kreative invitasjoner:

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jona

Jona er en 25 år gammel trebarnsmor som er gift med en tysker. Hun er opprinnelig fra Island, men har vokst opp i Norge. På bloggen hennes “Mammalivet” tar hun opp aktuelle temaer for småbarnsforeldre, samt deler store og små glimt av sin kaotiske men gode hverdag med sine tre barn i alderen 0-4.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
Facebook

Stikkord: , , Bursdagsinvitasjoner, , , , , , Invitasjoner

Kategori: Bursdagsmoro, Hobby / DIY, Smårolling / småskolebarn

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge