Duggar familien (..igjen…)

Vi har noen føljetonger i Utrolige Familier kategorien vår her på Foreldremanualen og en av de har blitt familien Duggar. De har – som vi har skrevet om tidligere – eget realityshow i USA og med sine 18 barn er de en smule utradisjonelle.

Nå kan vi altså lese at deres 19. barn er på vei! Er vi overrasket? Ikke akkurat. Men de øvrige ungene i familien fikk visstnok bakoversveis da de fikk høre nyheten. Kanskje ikke så rart, med tanke på at eldstemann også venter barn. Det vil bare bli fem måneder mellom denne nye babyen og deres første barnebarn.

Uansett, så kan man vel ikke annet enn å ønske familien lykke til – og håpe at alt går bra med denne graviditeten også! :-)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , ,

Kategori: Utrolige familier

Kommentarer (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Kathleen sier:

  For en fin ny header! :D Hehe tenk å ha en hel skoleklasse av barn :P Blir litt i lengste laget for meg :P

  God Søndag

 2. ninabakke sier:

  Synes det er helt utrolig å kunne ta seg av så mange barn og at de får det de trenger, da tenker jeg ikke av klær og mat, men alt annet man burde følge opp! Jeg synes det er vanskelig med bare en, selvom jeg elsker å ha barn, hihi

 3. Bjørkely sier:

  hei hei! Takk for koselig kommentar på bloggen min! Artig at du vil bruke bildene mine. Det skal du så visst få lov til, alt i orden for meg. :)

 4. MeyBiMe sier:

  Hallo tilbake :-)
  Selvfølgelig kan du låne bilder fra meg :-)
  Lykke til…det blir artig å se :-)

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge