Dynamisk duo med syv barn og eget realityshow!

Vi har tidligere skrevet om det fasinerende ekteparet som sammen driver eiendomsutviklings firmaet Sixx Design. Nå har de også fått sitt eget reality show!

Showet hadde premiere på Bravo tv den 13. april. Jeg håper virkelig at serien kommer på en norsk tv-kanal etterhvert, da jeg er rimelig nysgjerrig på å finne ut hvordan man klarer å balansere familielivet med syv unger, den konstante flyttingen og en såpass krevende og inkluderende jobb.

(Man skal kunne se episodene på nettsidene til Bravo, men jeg får bare opp melding om at filmen ikke er tilgjengelig fra min “location” – noen som vet hvordan man allikevel kan få sett filmen?).

Her er en liten rundtur i deres forrige leilighet i NY:

Til salgs for den nette sum av 25 millioner dollar! :-DRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: ,

Kategori: Familiehjem, Utrolige familier

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Tonemor Lindmussen sier:

    Å det blir spennende å se – imponerende om vi virkelig klarer å balansere karrieren med familieliv når den er så tallrik! Hatten av om de klarer det. Kanskje vi andre dødlige kan plukke opp noen tips! Digget forresten Hos Skogheim – litt mer å relatere til enn de som er så utrolig vellykkede!

    Muffinsformene er helt knall!
    Takk for kule tips!

  2. Karimette {foreldremanualen} sier:

    Helt enig Tone! Hadde vært stas om det kom en ny sesong av Skogheims også. :-)

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge