Ekstrem oppussing – med ti barn på slep!


|


30. januar 2012


| 4 Kommentarer

Flere av dere har sikkert fulgt storfamiliene i den svenske reality-dokumentar-serien “Familjen Annorlunda“. Serien har også gått på norske kanaler, men i kveld kl 20:00 er det klart for fjerde sesong av serien på svensk TV4.

Også i denne nye sesongen får vi følge hverdagen til tre familier med uvanlig mange barn. Familien Norrström er tilbake med sine ti barn. Denne gangen blir det spennende å se hvordan de vil tilpasse seg sin nye hverdag i nytt hus.

Foto: TV4

 

Familien har gjort det store spranget å flytte fra sin 126m2 store leilighet i byen til en gård på landet – hvor huset er på hele 550 m2! Bare stuen/hverdagsrommet i seg selv er på romslige 150 m2, noe som betyr at ungene endelig har fått masse plass å boltre seg på – både ute og inne.

Ikke overraskende er mamma Mirka gravid igjen og sammen med ektemannen Peter har hun satt seg som mål å renovere hele huset før barn nr 11 blir født. Var det noen som nevnte “ekstrem oppussing”!? ?

P.S: Tibarnsmamma Mirkas blogg kan dere lese her!

Stikkord: Ellvebarnsmamma, , Familjen Annorlunda, Storfamilie, Tibarnsmamma

Kategori: TV-program, Utrolige familier

Kommentarer (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Siri sier:

  Mirka har fått sistemann. Älva. Det er et par uker siden. Jeg elsker bloggen hennes. Så avslappet med alle ungene springende rundt i barnehage, skole og jammen kommer ikke en venninne på lunsj og har med seg sine fem unger også. Skulle ønske man kunne ta ting på like strak arm som Mirka fremstår om om hun gjør.

  My recent post Mammablogger… fra Mammadamens blogg

 2. 2store2små sier:

  Skal helt klart benke meg foran tv’en i kveld og få med meg familien annorlunda. Et herlig program. Fikk med meg alle episodene i fjor, og gleder meg til å se igjen fam. Norrström. Tenke seg elleve barn – og jeg som sliter med å få tid til oppussing med to små. Skjønner at jeg ikke skal klage mer:)

  Gry

  • Karimette sier:

   Jeg gleder meg også til å se hvordan det går med de! Jeg får alltid en liten energi-boost etter å ha sett disse programmene. Når de klarer det så bra med så mange, så må jo jeg klare det med kun to! Og så er det veldig søtt å se hvor glade alle familiene er i hverandre. 11 x unger = 11 x så mange gleder og sorger. ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


CommentLuv badge