: Min sommer!

I sommer lar vi deg bli litt ekstra kjent med damene bak Foreldremanualen. Nå er turen kommet til vår faste skribent , som også har sin egen blogg:

I år har vi vært på luksus-camping i Sverige og bilferie til familien vår rundt i Norge. Det var veldig morsomt, og jeg har blogget litt i ferien.

Men mitt (vårt) favorittferiested er så langt La Manga i Spania. La Manga er en halvøy i regionen Murcia i Spania som ligger på Costa Calida (Den varme kysten). La Manga er bygget på en sandbank og fra start til slutt er La Manga om lag 25 kilometer lang. Her har vi det helt fantastisk ! Vi leier private leiligheter, eller hus om vi drar flere sammen, gjennom lamangabooking og leier oss leiebil. Her har vi alt vi vil ha i en ferie. På innsiden av den smale øyen ligger Mar Menor som er sjøen mellomg La Manga og fastlannet, og den får vannet sitt fra Middelhavet. Temerapturen i Mar Menor er noen grader høyere enn havet, og helt fantastisk. Hvis du vil bade rett i havet trenger du bare å gå et par hundre meter til andre siden av øyen. Du finner lange strender på begge sider, men på Middelhavsiden av La Manga er det en sammenhengende sandstrand på om lag 20 kilometer.

 

Siden vi leier bil kjører vi ofte inn til større handlesenter og inn til storbyen Cartagena.

La Manga er det stedet i Europa som er registrert med flest soldager i året (320 dager) og WHO har kåret regionen som Europas beste sted å bo ut fra helsemessige kriterier. Norges Fotballforbund har eget anlegg like ved La Manga, og flere norske og utenlandske fotballklubber bruker dette anlegget til trening om vinteren, herunder La Manga Cup. Det er lite kriminalitet i området. Er det rart vi trives ?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

{Bare }

er mamma til ei nydelig jente og en herlig gutt, og bor sammen med mann og barn i Tromsø. Hun er utdannet jurist og jobber til daglig som rådgiver i staten. elsker å skape, enten det dreier seg om strikking, scrapbooking, baking, matlaging, interiør, fotografi eller søm.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

2 kommentarer. » Legg til din også. • Karianne
  4. august, 2011, 00:44

  La Manga virker herlig! Kor lenge varer sesongen? Tips til den beste tiden å dra dit?

  Svar


 • wendysinfamile
  5. august, 2011, 22:10

  En virkelig perle, ikke rart dere koser dere der..

  Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge