En dåpsgave som vokser med barnetNytt produkt i Norge

En dåpsgave skal gjerne være et minne om den store dagen og noe som man kan ha med seg i mange år. Dåpstallerkener i tinn er en klassisk gave. Her kan man markere dagen ved å gravere inn dåp- og fødsels-dato, størrelse og vekt, i tillegg til å sette inn et fotografi av dåpsbarnet.

Her er et tips om et nytt produkt som på en måte er en slags videreutvikling av de gamle dåpstallerkenene. Produktet heter Timezz og består av et bilde satt sammen av en rekke “brikker” som markerer forskjellige begivenheter i barnets liv.

Livets puslespill

Selve grunnsettet består av rammer i to størrelser, med plass til 10 eller 20 begivenhetsbrikker. Dersom man ønsker enda større rammer, kan man også kjøpe utvidelsesrammer. Rammen er av typen sveveramme med sølv-omriss, mens brikkene er laget av høyglanspolert rustfritt stål.

Noen av brikkene har standard tekst, mens andre kan du få inngravert slik du ønsker. Begivenhetsbrikkene er standardbrikker, og på nettsidene til Timezz finnes en lang liste forskjellige begivenheter du kan velge mellom. Feks Termin, Navnefest, Første latter, Babysvømming, Første tann, Første ord, Første jul og mye mer.

Med andre ord; her har du muligheten til å gjøre gaven veldig personlig i forhold til den som skal få den.

Kan få inngravert foto

For å gjøre gaven enda mer personlig, kan du også sende inn et foto av babyen og få det inngravert i “Topp brikken”. Andre inngraveringer skjer på “Databrikkene” (f.eks. datoer eller navn på faddere) som du kan velge å kjøpe samtidig med begivenhetsbrikkene, eller etterhvert når begivenhetene skjer.

Alle brikkene festes til bakplaten med dobbeltsidig tape, og kan forsiktig løsnes om du på et tidspunkt ønsker å endre rekkefølge på brikkene.

Timezz selges via nettsiden Timezz.no og er en kjempefin gave, både til dåp, navnefest, bursdag og jul.

Historien om Timezz i Norge

Som så mange andre av dagens mødre, var Maia Urdal fra Bergen veldig interessert i å finne noe hun kunne selge hjemmefra. I januar 2012 ble hun mor for første gang, og som mamma er hun selvsagt redd for å gå glipp av eller glemme store og små begivenheter i datterens liv. Før dåpen i mai bestilte hun derfor Timezz fra Danmark, et produkt hun hadde forelsket seg helt i.

I sommerferien var hun i Danmark på ferie og fant ut at hun var like i nærheten av verkstedet som produserte brikkene. Siden hun gjerne ville ha et par nye brikker, valgte hun å kjøre innom en dag i ferien. Her traff hun tilfeldigvis Jens Peter Jensen, som er designeren bak Timezz. I løpet av en kort samtale hadde de avtalt at Maia Urdal skulle være hans salgsagent her i Norge, og nå er produktet allerede introdusert her til lands!

Personlig elsker jeg å høre om kvinner som hopper på slike muligheter og som klarer å skape sin egen arbeidsplass. Jeg ønsker derfor Maia masse lykke til med salget av Timezz! ?

 

På ferie i Skagen. Foto: Maia Urdal

Stikkord: Begivenhetsbilde, , , , , Gaveide, , , , Navnefestgave,

Kategori: Baby, Dåp / Navnefest, Gavetips

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

    1. Giveaway: Ny dåpsgave fra Timezz : Foreldremanualen | 10. januar 2013

    1. Mona sier:

      Fine produkter! Heia Maia!