Arkiv for kategorien Kreti og pleti

Den amerikanske nettbutikken Posh Tots fører barneprodukter av det mer luksuriøse slaget. Her finner du kostbar kunst til barnerommet, design stellevesker, elegante barnestoler osv. Varene deres finnes per i dag kun online, men de sender til hele verden.

Noen av produktene er overkommelige også for oss med vanlig størrelse på lommeboka, men ellers er det jo alltids lov å la seg inspirere av alt det vakre som hører med til en eksklusiv livsstil 😉

Vi har plukket ut noen av barnesengene som virkelig er “over the top” når det gjelder utførelse og materialbruk.

Dette er noe av det mest ekstravagante vi har sett!

Rett fra eventyret om Askepott kommer denne vognsengen i tre. Sengen er håndlaget i England, noe som nok bidrar til å skru prisen opp.

Hvis du har lyst på denne herligheten på prinsesserommet, må du nemlig ut med $47 000 – og det inkluderer ikke tekstilene innvendig..

Dette er en annen vogn-variant, en majestetisk sprinkelseng for minstemann! Veldig praktisk med stellbord bak.

Dette slottet må være alle små prinsessers drøm!

Slottet har en seng på toppen og lekehus under. I tillegg rommer den også oppbevaring i form av skuffer og hyller, samt en sklie på den ene siden. De vakre blomstene på forsiden er håndmalt, og om du ønsker kan du få fargene tilpasset det øvrige rommets dekor. 😉

Denne prinsesse-sengen er overpyntet med utsøkte detaljer – alt håndlaget selvfølgelig! Om du ikke synes den er pompøs nok, kan du mot et lite tillegg i prisen få den dekorert med Swarovski juveler.

Til slutt tar jeg med en køyeseng som også passer for gutta!

Denne tropiske “surfer-hytte” sengen, er blant annet pyntet med ekte bambus og har både sklie og stige. Surf’s up! 😉

Nå ved årets slutt er det alltid gøy å se tilbake, og bloggmessig har det utvilsomt vært et svært spennende år for oss!

Ungenes nyttårsbanner.. 🙂

Mammabloggere har kommet og gått, men en ting er iallefall sikkert – det har blitt mange av oss! Vi har fått gleden av å bli kjent med bloggere både på nett og i virkeligheten. Vi har også fått deltatt på spennende arrangementer (som feks bloggworkshop i regi av Midelfart Sonesson og lansering av Littles Pet Shop).

I mars fikk vi et nytt familiemedlem, men vi har også fått andre familiemedlemmer i “Foreldremanualen familien” gjennom våre faste gjestebloggere. Tusen takk til dere for alle fantastiske bidrag i året som har gått! Vi håper at vi sammen kan løfte Foreldremanualen til et nytt nivå i året som kommer! 🙂

Overgangen fra Blogspot-plattformen og til WordPress har gått lettere en vi fryktet. Noen oppstartsvansker har vi hatt (og noen ting ønsker vi fortsatt å endre), men alt i alt er vi fornøyde og veldig glade over at dere har fortsatt å komme på besøk til oss! 🙂

Håper dere vil fortsette å følge oss inn i det nye året!

Ønsker dere alle et riktig godt nytt år!

{sponset innlegg}

Vi skrev nylig om Yes! Vi leker, og i julekatalogen deres har de “alt” et barn kan ønske seg til jul. Vi fant for eksempel de populære Zhu Zhu hamsterne:

Dette er en fin gave til barn som elsker kjæledyr, men som kanskje ikke helt er klar for å ta vare på et selv (=ikke noe hamsterbur som mamma må rengjøre!) Hamsterne har “kunstig intelligens” og hver hamster har sin egen unike personlighet og sine egne lyder!

Det finnes baner, biler, frisørsalong og masse annet tilbehør. Her er noe barna kan pusle med i “evigheter” 🙂

Som vi har skrevet tidligere, gjør vi månedens tema litt annerledes i desember! 🙂

Vi ønsker at dere sender oss bidrag via kontaktskjema vårt eller via mail: post at foreldremanualen.no.

De minste nissene må også ha mat…

Bidragene vil bli presentert i løpet av desember, og så trekker vi ut en av bidragsyterne som vinner det supre brettspillet Bezzerwizzer!

Som vanlig står dere helt fritt til å tolke begrepet familiejul, både i tekst og bilder! Vi håper på morsomme julekortbilder, julehistorier, tips til hjemmelagede gaver, julepynt man kan lage sammen med barna osv. 🙂Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

« Eldre innlegg