En enkel måte å lage fotoinvitasjoner på!

Flere av dere kjenner sikkert til det fantastiske gratisprogrammet PhotoFunia hvor man kan ta et av sine egne bilder og veldig enkelt lage kuule fotoeffekter. Et morsom alternativ for oss som ikke har peiling på photoshop!

Et smart tips jeg så inne hos Badut, er at man kan bruke disse til å lage artige foto-bursdagsinvitasjoner!

De har etterhvert fått en imponerende mengde foto-maler man kan velge mellom, og det er flust av de som passer for barn.

Du kan også bestille enkle fotoinvitasjoner av høy kvalitet hos Vistaprint!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

5 kommentarer. » Legg til din også. • Minmill
  15. november, 2009, 15:09

  Hei Karimette. Måtte innom her å si takk for søte kommentarer på min blogg. Det er ikke alltid jeg er så rask til å komme tilbake på besøk, men her er jeg da….

  Jeg har hørt om Photo Funia før, men hadde glemt helt at det eksisterte. Så det er fint med en påminnelse om sånne steder. Bra tips å bruke de til bursdagsinvitasjoner.

  Ha en fin søndag. Klem Minmill

  Svar


 • Marina
  16. november, 2009, 10:28

  Jeg gør altid meget ud af fødselsdagsinvitationerne men disse var nok nogen af dem der har vakt størst lykke hos kammaraterne. Rigtig god uge til jer herinde.

  Svar


 • Karimette {foreldremanualen}
  16. november, 2009, 21:38

  Suverent tips Marina – takk skal du ha! 🙂

  Svar


 • Badut
  15. mars, 2010, 18:16

  Kære foreldremanualen. Jeg får af og til et besøg fra jer fra dette indlæg, men da i har givet adressen på min blog snarere end på indlægget kan folk ikke finde indlægget. Hvis I klikker her: http://badut.typepad.com/badut/invitationer-til-b%C3%B8rnef%C3%B8dselsdag.html

  kommer I til en side hvor alle vores forslag til fødselsdagsinvitationer kan findes samlet, også fotoinvvitatioen.

  Svar


 • Badut
  15. mars, 2010, 18:17

  Hm, linket virker ikke, men klik bare på Badut her i kommentaren så kommer i til rette sted.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge