Enkelt lekehus!


|


31. januar 2012


| 3 Kommentarer

Et lekehus eller leketelt trenger ikke koste så mye. Hos oss holder det ofte med spisestuestoler og noen laken eller tepper, så har vi nok til å lage et lite krypinn. Det finnes også utallige telt av ulike varianter, vi har sjørøverskip telt, Borgtelt og beachtelt. Et mer enn godt nok utvalg. Men jeg falt veldig for dette lekehuset:

Bilde fra: Jenni Juurinen

Utrolig enkelt, men likevel utrolig lekker og stilig design. Det er luftig, og virker dermed ikke så dominerende.  Samtidig rammer det inn barnas eget område. Og skulle man ha lyst, så går det enkelt å kle inn huset til tider.

Jeg fant det inne hos Jenni Juurinen, men jeg har dessverre ikke klart å finne ut om hun er designeren eller om hun kun er stylisten. Ei heller står det om dette selges noe sted. I så fall leveres den nok som byggesett 🙂

Stikkord: , , ,

Kategori: Interiør, Interiørtips, Smårolling / småskolebarn

Kommentarer (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. gunnmeis sier:

  kjempemorsomt! ..og i grunn veldig enkelt å lage selv, selv uten byggesett. perfekt som et rom i rommet 😉

  My recent post is og strøsand

 2. Julie sier:

  Herre min hatt så fint hus. Kanskje jeg skulle prøve meg som hobbysnekker og lage et selv. Perfekt som "fort" med litt tepper over.

  My recent post Du vet du er ung mor når…

  • Karimette sier:

   Ja ikke sant! 🙂 Synd jeg ikke så dette tidligere. Vi skal flytte og mister vårt store gode lekerom, hvor dette lekehuset hadde vært helt perfekt! 😀

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge