“Enklere liv” for barn og voksne

I utganspunktet er butikken Enklere liv til for å hjelpe de som trenger ekstra tilpasninger og hjelpemidler for å komme seg igjennom hverdagen, men jammen meg har de ikke skjulte skatter for allmenheten også.

Hva med denne mykisputa for å ha med på tur, i bilen eller rett og slett i sengen som mine unger liker godt.

Eller hva med denne drikkeflaska som forebygger alle våte ulykker. Med andre ord, den lekker ikke. Unger fra 3 år kan fint drikke av den. Trykk på knappen på siden og drikk. Gjør du ikke det, holder den seg tett.

Butikken har også noen fine skatter for mødre og fedre.

Hva med denne vekkerklokka som triller i hodet på deg hvis du ikke står opp etter første gangs ringerunde. Den hadde jeg trengt innimellom.

Har du også opplevd at ungene drar i “skjørtene” dine mens du står og kokkelerer, eller er du som meg som klarer å brenne sausen uansett?

En visp som går på batteri og rører for deg, mens du håndterer krangelen mellom ungene eller trøster lillemann eller snuppa. Jeg regner med at sånt kan skje hjemme hos deg også…Eller?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Greta {ReVinyl}

Greta bor i Oslo, med mann og to barn på 8 og 6 år. Hun elsker å lage ting og starter stadig på nye prosjekter. På bloggen ReVinyl skriver hun om revinylproduktene sine, redesign, ting hun lager, ting hun synes er vakre og ting hun inspireres av.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

4 kommentarer. » Legg til din også.

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge