En nydelig Halloween bursdagskake!

I forbindelse med min sønns Halloween bursdag fikk vi denne fantastiske kaken av Mirjam som driver firmaet Kakemomsen. Det er en sjokoladekake med sjokoladesmørkrem, lokket er marsmellows-fondant og pynten er laget av marsipan.

Vi i Foreldremanualen elsker historier om småbarnsmødre som lager bedrift av hobbyen sin og Mirjam er en av de!

Hun har ingen utdannelse innen kakedekorering, men har hatt det som hobby i flere år. Man kan vel kanskje si at hun var arvelig belastet gjennom foreldrene som har drevet bakeri. Hun jobbet et år hos de som ansvarlig konditor, og det var slik interessen for kakepynting ble vekket.

Da hun var i fødselspermisjon med eldstemann i 2004, begynte hun å bake til venner og kjente og tok på seg oppdrag. Etter hvert ble det mer og mer jobb, og til slutt kom det til det punktet at hun måtte ta valget om å legge kakebakingen på hylla – eller satse fullt på bakingen!

Kakekjøkkenet ble innredet i kjelleren, og i mai 2009 var Kakemomsen en realitet!

Mirjam sier at hovedgrunnen til at hun vil jobbe hjemmefra på denne måten er at hun ønsker å være mer til stedet for datteren. Datteren skal begynne på skolen neste år, og da behøver hun ikke gå på SFO på grunn av at mamma jobber hjemmefra.

Samtidig er det selvsagt utrolig morsomt å kunne ha hobbyen sin som jobb – noe jeg må si at jeg misunner henne! 😉

Hun lager også andre kaker, slik som disse kuule Halloween muffinsene (følg bloggen hennes for å få med deg når hun kjører kampanjer!) I tillegg til at hun kjører kursing for de som vil lære kakedekor.

Kakemomsen er fremdeles i starfasen, og det blir spennende å se om Mirjam vil lykkes med de mål hun har satt seg!

Vi i Foreldremanualen kan iallefall anbefale kakene hennes på det aller sterkeste, og hvis du bor i Drammensområdet bør du absolutt vurdere henne neste gang du skal feire en liten eller stor anledning!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på FacebookLegg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge