Et lekerom med mange lure løsninger!

Dette lekerommet har alt et barn måtte begjære! Ved første øyekast ser det ut som det består av mange dyre komponenter – men skinnet bedrar! Her er mange lure triks som får ting til å fremstå som noe annet enn det de er!

Det som imponerer meg ekstra er at byggmesterinnen ikke har barn selv (enda)! Kan godt forstå at Sofie må være favoritt-tanten i familien – å ha et slikt lekerom er enestående! 😉

 

En kjedelig køyeseng har blitt et hus med Ica butikk i første etasje! Veggene er enkelt laget av sponplater, taket over luken inn til butikken er laget av tekstil og Ikea hylleknekter. 

Listene rundt vinduene er laget av tre fra en gammel trepersienne. Ica bokstavene er laget av isopor som er kledd med rød dekorplast.

Det svarte treet ser ut som noe man kan få kjøpt i designbutikkene, men den har de laget selv av mdf.

 

Fra sengen har man også utgang til et koselig lite ballrom/kosehjørne. I bunnen ligger det en madrass, som er dekket med baller fra Toys R Us. 

Tapeten Dyrerike kommer fra Duro.

 

Kjøkkenet er snedig laget av skap fra Ikea. Luken til høyre har fått svart kontaktplast slik at den ligner en ovn. Komfyren er laget av svart kontaktplast med en plexiglass plate over. 

Vasken er en severingsbolle fra Ikea, og de sjakkrutete “flisene” over benken er laget av dekorplast.

Kjøkkenviften er – tro det eller ei – rett og slett pappesker som er spraymalet med sølvmaling for å gi en “rustfri” look! For en ekstra finishing touch, har de pyntet med belysning fra Ikea!

 

 

En Trofast oppbevaringsmodul fra Ikea har blitt spicet opp med bilbane laget av dekorplast (vinyl). Den er ikke helt ferdig, da planen er å lage ytterlige veier/vegetasjon.
 

En ekte trestamme har det også blitt plass til! Den er pyntet med fugleknagger fra Designtorget.

Tusen takk til Sofie for at vi fikk vise frem bildene dine her! Vi gleder oss til å se den videre utviklingen av lekerommet! 😀Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 2 og 7 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 11 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

WebsiteMore Posts

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

8 kommentarer. » Legg til din også. • Vigdis
  26. oktober, 2009, 23:47

  lekkert lekkert lekkert

  Svar


 • propelle
  27. oktober, 2009, 00:18

  For eit utruleg kult leikerom! Eg er inspirert!

  Svar


 • Idun..
  27. oktober, 2009, 09:13

  DAMN!!! *noterer idèer så blekket spruter her!*

  Svar


 • ingridsofie
  27. oktober, 2009, 09:49

  så kult! 😀

  Svar


 • Mira & mora
  27. oktober, 2009, 20:24

  Inspirerende!

  Svar


 • Mira & mora
  27. oktober, 2009, 20:24

  Inspirerende!

  Svar


 • Anonymous
  7. november, 2009, 22:51

  OI!!!!
  no ska det mases på gubben!!!! no ska sag å hammer å stæsj fram!!!!!

  Svar


 • Karimette {foreldremanualen}
  8. november, 2009, 00:16

  Hihihi, samme her! 😀

  Svar

Legg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.