Et vakkert gutterom i lyseblått og brunt!

Flere av dere kjenner kanskje til bloggeren Lykkebo, ei dame med stor sans for stilfult interiør! Hun er mamma til en jente og en gutt, og har skapt to svært harmoniske og gjennomførte barnerom!

Her er noen vakre detaljer fra gutterommet:

Ved å bruke lyseblått silkebånd, blir to gamle rammer brått mye mer interessante! Innholdet er rett og slett Kardemommeloven skrevet ut fra pc’n!

Mye av det som gir det “lille ekstra” til rommet er hjemmesydd. Slik som disse vakre vimplene (muligens inspirert av Mailegs vimpler?), englevingene og hjertet i brunt.

En gjennomsnittlig lampe ser nå helt fantastisk ut, med nytt stoff på lampeskjermen og pyntet med et brodert hjerte. Elsker hvordan man kan bruke gammelt håndarbeid som brodering og få det til å se så moderne ut!

Selv det morsomme “hjorte hodet” er selvsydd!

Dette rommet til minstemann er en “work in progress”, så sørg for at dere får med dere fortsettelsen inne hos Lykkebo. Se også det flotte jenterommet hun har laget!

Tusen takk for at vi fikk lov til å vise frem gutterommet her! 😀Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

5 kommentarer. » Legg til din også. • Anonymous
  14. februar, 2010, 20:45

  Så fint! Er det en gammel skyveseng?

  Svar


 • Tonemor Lindmussen
  14. februar, 2010, 21:01

  Hei Karimette,
  Nei det koster ikke noe for tapet bøker, for man bare ber om å få utgåtte bøker som skal kastes. Design byttes sikkert et par ganger i året.
  Jeg måtte stå på venteliste på Jernia der jeg fikk mine 3, for det var noen barnehager og andre hobby- damer i kø før meg. Men jeg var heldig og fikk i løpet av kort tid.
  Lykke til!
  Smil fra Tone

  Svar


 • Guttemamma
  14. februar, 2010, 22:42

  Ja det rommet er noe av det fineste…

  Svar


 • Fotograf Trine Bjervig Tønsberg Vestfold
  15. februar, 2010, 11:20

  Så nydelig 🙂 Må være drømmerommet 🙂

  Svar


 • Tina
  24. mars, 2010, 23:35

  Ja ei flink jente Lykkebo, liker hennes inspirerende blogg utrolig godt! Flott innlegg!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge