Det er mange flotte feriesteder for hele familien og i de siste årene har det blitt mer og mer populært å reise til Island. Det er en super destinasjon for hele familien, og her er det masse spennende aktiviteter som passer for enhver, uansett alder. Med andre ord: en super familieferie.

Vi skal gi deg noen supre tips til hvordan du best ferierer på Island og vi skal gi deg noen tips til hvilke steder du bør se og reise til. Forhåpentligvis kan disse tipsene gjøre det enklere for dere å få verdens flotteste tur til Island.

Lei leiebil for å kjøre rundt

Det er så mye flott å se på her og vi vil derfor anbefaler dere å leie bil på Island. Det gjør at dere kan få sett så utrolig mye mer, samtidig som det er en super måte å reise på. Det er gjerne litt avstand mellom byene og de attraksjonene eller stedene som er populære å se, og da kan det derfor være en god ide med bil. Skal dere for eksempel bare bo i Reykjavík er det ikke like nødvendig, men det vil selvfølgelig fremdeles være deilig her også dersom dere har muligheten.

Opplev Reykjavík

Det er ingen tvil om at hovedstaden er den mest besøkte byen for de som ferierer på Island. Dette er den største byen i landet og det er mye spennende å se og oppdage når du befinner deg her. Her har du kort reisevei til Blue Lagoon for et deilig bad eller til snøskuterkjøring i det flotte landskapet. Det finnes også en guidet tur som tar deg med til sørkysten. Denne er det også enklest å bli med på om du befinner deg i Reykjavík. Dette er en guidet tur som tar en hel dag, men den er absolutt verdt det dersom dere har en dag å avgi. Her vil vi anbefale at barna hvert fall har fylt 10 år, da dagen ellers kan bli litt slitsom for de aller minste.

Isgrottetur og brevandring

Om du virkelig ønsker deg en opplevelse utenom det vanlige så anbefaler vi deg å dra på eventyr til Varnajökull i Skatafell. Her får du traske rundt på Europas største isbre, noe som er en kul opplevelse i seg selv. Deretter får dere bli med å utforske en naturlig isgrotte. Dette er en opplevelse du aldri vil finne liknende til, og den er perfekt for deg som er en skikkelig eventyrer.

.