Familieferie: Erfaringer fra Dubai og Florida

Foto: storstepiasbekjennelser.blogspot.com

 

Å planlegge ferien er halve gleden synes jeg – og når regnet har trommet som verst på vindusruta mi i sommer, har jeg surfet rundt på familiebloggene og lest (og misunt) dere som har vært på besøk i varmere strøk…  ;-)

Her finner jeg inspirasjon til å reise til steder jeg ikke ante fantes – samt at jeg får bekreftet at det faktisk er mulig å reise til eksotiske steder med barn.

 

På Cruise i Karibien med baby. Foto: storstepiasbekjennelser.blogspot.com

 

En blogg som inneholder nyttig informasjon og vakre reisebilder er “Størstepias bekjennelser“. Hun har laget en rekke gode reisebrev som jeg anbefaler dersom du planlegger tur med barn.

Familien har blant annet testet å reise på cruise i Karibien med baby, har vært på ferie med barna i både Dubai og Florida.

 

Fantastiske Dubai! Foto: storstepiasbekjennelser.blogspot.com

 

Advarsel: Dette er en blogg som kan gi deg et seriøst anfall av reisefeber! ;-)

 

"Størstepia" med sønn! Foto: storstepiasbekjennelser.blogspot.com

 

Da Størstepia traff mannen sin, var det faktisk lidenskapen for å reise som fikk de til å falle for hverandre. En artig ting de hadde felles, var at de begge hadde et verdenskart på veggen med tegnestifter som markerte stedene de hadde besøkt.

 

Barnas verdenskart. Foto: storstepiasbekjennelser.blogspot.com

 

Denne tradisjonen har de videreført til barna, ved å kjøpe eget vegghengt kart, “Barnas verdenskart”, på Norwegian Outlet i Vestby. Et slikt kart gjør seg kjempegodt på barnerom og bidrar til at man kan glede seg enda litt mer til neste tur!

Har du reise-erfaringer du gjerne vil dele med andre familier? Kontakt oss!

.

Nyttige lenker:

.

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: Cruise, , , Høstfere, , , , Verdenskart,

Kategori: Dubai, Karibien, Reise med barn, USA

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Størstepia sier:

    Tusen takk for et flott innlegg!! Ble nesten rørt her, jeg:-)! Håper vi kan gi andre litt inspirasjon til å reise med barn også, det viktigste er jo planleggingen og at det må være på barnas premisser! Fortsatt god sommer Karimette! Klem fra størstepia (Kjersti:)

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge