Familjen Annorlunda – ny sesong!


Foto: TV4
Nå har sikkert flere av dere sett at sesong to av TV4 serien “Familjen Annorlunda” er i gang igjen, men jeg må allikevel skrive et par ord om serien!

Det jeg liker så godt med denne tv-dokumentarserien er at man får se hvordan livet er i storfamiliene, men ikke på en “freak show aktig” måte som det ofte er i slike dokumentarer (jfr en del av de som vises på TVNorge….)

Mine favoritter er familien Johansson i Älvdalen, som også var med i den første sesongen. Jörgen og Tina er i slutten av trettiårene og har hele ti barn! De har en hektisk hverdag, men er så utrolig søte sammen – noe som gir koselig og inspirerende tv!

Nå har Tina også sin egen mammablogg – som selvsagt heter “Tiobarnsmamma”. Ikke så veldig mange bloggere som kunne kalt bloggen det samme tror jeg…. ;-)

De to andre familiene i programmet er nye i denne sesongen; Familien Norrström med ni barn og familien Wetterholm med åtte barn. Sistnevnte venter et nytt tilskudd til familien som vil bli født i løpet av serien, og jeg må si jeg er spent på å få se hvordan en åttebarnsmor takler nok en fødsel!

Serien vises mandager kl 20:00. Dere som ikke har TV4 kan se hele det siste avsnittet og masser av klipp inne på TV4′s nettsider! :-)

(du må bare lide deg gjennom et par reklamer før klippet starter…!)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , ,

Kategori: TV-program, Utrolige familier

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Susanne sier:

    Oi, og jeg som trodde vi hadde mange barn! Dette må jeg få med meg. :)

  2. Mamma4 sier:

    Har laget en link til dere fra mitt siste innlegg på den ene bloggen.Skal legge dere til blogglisten på begge Bloggene mine.
    http://mamma4skriverbord.blogspot.com/2010/01/foreldremanualen.html

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge