Arkiv for kategorien TV-program

Vi har fulgt alle sesongene av Familjen Annorlunda som går på svensk TV4, og nå er de er tilbake med en ny sesong!

Denne gangen er det to nye storfamilier, og en som vi har sett før (desverre er det ikke vår favorittfamilie med tibarnsmamma Tina ). Blant de nye familiene legger vi spesielt merke til Madeleine, som med sine 28 år er Sveriges yngste sjubarnsmamma!

Programmet går mandager kl 20:00

Svensk tv-kjendis og innrednigsekspert Isabelle Halling McAllister (som blant annet skriver bloggen Dos Family sammen med fotograf Jenny Brandt) er på nyåret tilbake på svensk tv med en ny innredningsserie som heter “Fixa rummet!”

Programmet har barnerom i fokus og noen heldige barn får en makeover av rommet med hjelp fra Isabelle. En tvist med programmet er at ungene selv får bestemme design og farger – noe som kanskje kan være en liten tankevekker for oss voksne.. 😉

Akkurat nå ligger det en forhåndsvisning tilgjengelig på nett, hvor vi får se Isabelle hjelpe “oppfinneren” Melker. Flere smarte tips å plukke opp for dere som har kreative unger som ønsker mye “pussle-plass” på rommet! 🙂

Liker barna deres å se Øisteins Juleblyant som går på barne-tv?

Sønnen min på 7 år er “helt hekta” og tar opp alle episodene på dekoderen vår. Han rigger seg stadig til foran tv’n med tegnesakene sine og bruker fjernkontrollen flittig for å stoppe programmet underveis.

Han bestemte derfor at vi i år skulle lage morsomme nisse-merkelapper til julegavene – inspirert av Øistein. Pappa og storesøster var med på prosjektet!

Tror mannen min fikk litt blod på tann når han holdt på med dette – ingen nisser ble like!

Det ferdige resultatet – mange komiske nisser!

Vil også vise frem dette flotte “pop-up-kortet” sønnen min lagde til meg helt på egen hånd (med bruksanvisning fra Øistein)

Slikt varmer et “mammama” hjerte! 😉

3. januar starter NRK1s nye realityshow “Kjendisbarnevakten” hvor vi får se forskjellige kjendiser forsøke seg som barnevakter for Sara (12), Simen (11), Erika (8) og Didrik (7).

De syv kjendisene som skal delta er Fabian Stang, Haukaas Mittet, Per Sundnes, Else Kåss Furuseth, Kari Simonsen, Pål Anders Ullevålseter og Henning Solberg. De blir filmet i ett døgn mens de tar hånd om ungene og til slutt skal barna selv bestemme hvem av kjendisene som er den beste barnevakten.

Kjendisbarnevakten: Else Kåss Furuseth skal være barnevakt for Sara og Simen (bak) og Didrik og Erika (foran).
Foto : Limelight Film og TV
.

I følge Dagbladet går ikke alt helt som smurt når Else Kåss Furuseth mister halvparten av ungene på Ikea…

Hva tror dere, blir dette en suksess eller er konseptet for teit?

Som mange av dere “Barne-TV foreldre” har fått med dere, kjører Nrk Super en holdningskampanje som oppfordrer barn til å “Si hei, vær en venn!”.

Prosjektet er et fellesløft for hele NRK Super og formålet er å inspirere alle barn i Norge til å se hverandre og bry seg om hverandre. Alle barn trenger å bli sett og verdsatt for den man er. Når barn opplever å bli bekreftet av andre barn, gir det trygghet og økt selvfølelse.

Det turkise BlimE armbåndet symboliserer at du bryr deg om andre mennesker. Gå inn og bestill BlimE armbåndet til dine barn, det er helt gratis!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

« Eldre innlegg