Få rabatt på Pippi Langstrømpe-forestilling

Lille, store, sterke Pippi Langstrømpe

Den 15. august er det igjen tid for en ny barneforestilling-klassiker på Christiania Teater i Oslo! Denne gangen er det selveste Pippi Langstrømpe som står på plakaten! (i fjor hadde de Dyrene i Hakkebakkeskogen, som guttene mine var enige om at var en STOR opplevelse!)

Om du ikke har vært i Christiania Teater tidligere, vil jeg absolutt anbefale deg å ta med familien din en tur dit. Teateret ligger lett tilgjengelig noen få meter fra Nasjonalteateret T-banestasjon og de vakre og tradisjonsrike lokalene er en liten opplevelse i seg selv.

Hele 200 barn var på audition hvor de forsøkte å få roller til denne forestillingen. De to heldige som får spille Pippi hver sin kveld er Helene Marie Lone og Evelina Moholt (datteren til Katrine Moholt). Et annet kjent fjes er Guri Schanke som spiller den strenge fru Prysselius.

Lille, store, sterke Pippi Langstrømpe med det store hjertet skaper fullt kaos i møte med en verden fylt av mange regler og strenge voksne som styrer barna med hard hånd.

Pippis fantasifulle verden er fargerik, humørfylt og magisk, og denne nyskapningen av en forestilling tar vare på Astrid Lindgrens varme og vidd på en eksepsjonell måte.

Her blir det klovner og sjørøvere, politimenn og sladrekjærringer, stærke menn og strenge lærere… og en meget bestemt rødhåret jente…

 

Få 20 % rabatt på billettene!

Kunne du tenke deg å se Pippi til høsten? Vi har fått muligheten til å gi bort 20 % rabatt på enkelte av forestillingene, og det med kremplassering.

Benytt deg av disse linkene for å bestille, og skynda på da det er begrensede plasser! :-)

Dato 6.9 kl 18:00

Dato 7.9 kl 13:00

Dato 7.9 kl 15:30

Dato 8.9 kl 13:00

Dato 8.9 kl 15:30

 

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , Barneforestilling, Billetter, Christiania Teater, familieforestilling, , Pippi Langstrømpe, , Teaterforestilling

Kategori: Arrangement

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge