Farmor med inspirerende blogg!

Det er vel ingen tvil om at det sveiper en bølge av mammablogger over Skandinavia, og i kjølevannet av den er det vel bare naturlig at det også kommer en rekke bestemors blogger!

Hvis du har en av de dagene hvor du trenger påfyll av livsglede og motivasjon, bør du straks klikke deg inn på Farmorsbloggen! Bloggen skrives av svenske Katinka som er mamma til fire barn, og har tre barnebarn.

Etter å ha jobbet i over tyve år som copywriter, startet hun i en alder av 47 år opp med det som skulle bli hennes vei mot lykken. Hjemme på kjøkkenet begynte hun å eksperimentere med gips og avtrykksmasse.

12 år etterpå er firmaet LifeStone en stor suksess, og har med sine 8 ansatte fått priser for beste foretak i Sverige. Konseptet til LifeStone er at de lager smykker og pyntegjenstander i sølv og glass – med avstøpning av hånd- og fot-avtrykk. Nydelige gaver, som sikkert flere av dere kjenner til!

Dagens bestemødre er ikke som de en gang var. I tillegg til et mykt fang og milde øyne – serverer de nå også “just do it! holdninger” og livscoaching! Katinka skriver på bloggen at dens viktigste budskap er “Ikke gi opp! Bli ikke et offer for omstendighetene! Finn din egen vei!”. Noe vi alle kan ta med oss både i hverdag og i realisering av egne prosjekter!

En herlig blogg som vi anbefaler på det varmeste!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

1 kommentar. » Legg til din også. • Glassveranda
  23. august, 2009, 13:03

  Så mye morsomt, nyttig og flott det var her på Foreldremanualen! Må visst ta meg tid til å se meg litt grundigere om her inne 🙂

  Takk for din hyggelige kommentar på Glassveranda! Jeg skal prøve å få tatt noen flere og mer detaljerte bilder av lekerommet i løpet av uken som kommer. Må bare få ungene til å rydde litt der nede først! 🙂

  Ha en riktig fin søndag!

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge