Festpyntet sommerbord til barna!

Det er sommer og sol, ja i allefall i perioder. Det er tid for grillmat og hagefester. Og hva er vel mer hyggelig enn å dekke et bord med masse flotte farger? Barna elsker det, når man gjør det lille ekstra for de. Vi har heldigvis et lite glasshus vi kan dekke i, det gjør seg i disse dager når det er varmt, mens regnet øser ned utendørs.Her er fra vår forrige grillfest, egentlig veldig enkelt, men fargerikt. Tallerken og lyslykt fra Staples. Serviettene og drink paraplyene kjøpte jeg i en butikk på Schipol flyplass i Amsterdam. Stålballene i grønt kommer fra Nille.

Men det som gjør det hele så spennende for ungene var disse digre gatekrittene, som de fikk lov å bruke når de hadde spist opp. De finner du i de fleste lekebutikker, disse ble kjøpt på Toys´R´us. Her kunne jeg godt ha brukt vanlige fargeblyanter eller tusjer, men det var disse som lå for hånden denne gangen.Og vi har selvsagt papirduk på bordet, så de kan tegne og søle så mye de vil! Dette kunne forsåvidt fungert bra i en bursdag også.

Har du noen gode tips til festpyntet sommerbord der barn er tilstede?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Elin {lillePilt}

Elin kommer fra Skedsmo, hvor hun bor sammen med mann og barn. Hun er glad i å ta bilder, elsker livet på og ved sjøen, scrapper og liker å finne på morsomme ting med familien.
Elin skriver om livets små og store realiteter, med et snev av selvironi og humor.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

3 kommentarer. » Legg til din også. • veronika
  13. juni, 2011, 23:33

  Goode tips =) Herlige farger..

  Svar


 • veronika
  13. juni, 2011, 23:34

  heerlig bord, og nydelige farger =)

  Svar


 • -nille
  16. juni, 2011, 10:52

  Kjempefint barnebord. Det er ikke tvil om at barna koser seg skikkelig med et eget fargerikt bord. Gøy at de grønne ståltråballene fra -nille er med på å piffe opp bordet.

  Foreldremanualen er en fin inspirasjonsblogg for alle foreldre!

  Ha en fin-fin torsdag!

  My recent post En kunde tipser En fantastisk Barbie-kake!

  Svar

Legg igjen et svar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.