Fin popmusikk rettet mot barn og familie


|


26. januar 2013


| 0 Kommentarer

Fengende popmusikk for de små

Stian Collier er en ung musiker som nylig har gitt ut sitt første soloalbum på norsk ” sånn er det å være liten “. Dette er popmusikk rettet mot barn , voksne og ikke minst hele familien. Albumet inneholder ti sanger som har fine tekster med fengende melodier. Sangene setter seg raskt fast i hjernen, og man kan ofte ta seg selv i å nynne på dem.

Min datter på fire år har nylig fått cden, og skal helst høre på den i bilen og når hun er hjemme. Så ofte som hun egentlig kan. Tekstene er utrolig fine, og jeg liker at han skriver om følelser som barn kan relatere seg til.

 

Min favorittsang er ” ikke mas mere nå”. Det er helt sikkert mange foreldre  og barn som kan kjenne seg igjen i denne teksten.

Første vers lyder slik :

Ikke mas mere nå

vi orker ikke å høre

ikke mas mere nå

vi har andre ting å gjøre

Så kommer refrenget som kan gi oss voksne et lite støkk i hjertet:

er jeg fortsatt søt og liten

eller har dere blitt lei

alltid noen som er sliten

og ingen som har tid til meg

nei, ingen som har tid til meg 

Alt på en plate

Dette er et album som forteller oss voksne om hvordan det er å være liten, og som hjelper barn å sette ord på følelser og fantasier. Her har man alt på et sted, glade sanger, morsomme sanger og litt triste sanger. Sanger på godt og vondt.

Som Stian Collier selv skriver i albumomslaget sitt: ”  Alle barna jeg har hatt å gjøre med gjennom 10 år som barnehageansatt – for alle smilene, tårene, tankene dere har delt med meg, og som har fått meg til å forstå hvordan det egentlig er å være liten. Denne plata er til dere! ”

Spotify kan dere høre en smakebit av albumet.

Albumet kan dere enkelt bestille ved å sende en mail til cdbestilling@gmail.com – Prisen er 100 kroner.

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Divamamma

Bak kallenavnet “Divamamma” skjuler det seg en 27 år gammel tobarnsmamma fra Skien. Hun har bachelor i flerkulturelt barnevern, og jobber som støttepedagog i barnehage. Divamamma elsker interiør, mammalivet, husmorrollen og det å kunne pusle hjemme sammen med barna.

Mine innleggMitt nettsted

Stikkord: Barnemusikk, Barneplate, , Musikk for barn, Sånn er det å være liten, Stian collier

Kategori: Musikk, Smårolling / småskolebarn

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge