Flere fine og gratis apps for barn

Eg har ein ipod touch, og av og til når vi vil få tida til å gå så får dei små låne denne.

Her er 5 apps som passer for barn. Nokre av dei er “lite” versjoner, dvs kortversjoner eller demoer av spel man kan kjøpe. Men vi har klart oss fint med gratisversjonane.

NB! Nokre inneheld reklame som kan vere lett å komme borti, så det kan vere greit å ha ein voksen i nærheten når dei små får spele på ipoden eller iphonen.

Giant Dump Truck Free

Dette spelet tenker eg at passer fint for dei små som er opptatt av tøffe og store køyretøy. Eg må innrømme at eg ikkje har spelt det lenge nok til å få heilt teken på det, men eg trur dei små (kanskje ikkje dei aller minste) lett kan få teken på det når dei har spelt det litt. Min minstemann syntest iallfall det var kjekt å sjå på kor mykje dette køyretøyet kunne steile 🙂

Tweezle lite

I dette spelet skal man flytte på fuglane og fjerne dei ved å gruppere minst 3 stykker sammen på ein linje,  då vil bakgrunnen bli meir og meir tydelig. Dette er målet med spelet. Det likner litt på Chuzzle, for dei som har prøvd dette.

Bubbles Free

Dette var ein av mine favoritter ein periode, så dette passer for både store og små. Her skal man skyte opp farga bobler, og samle dei sammen med bobler i lik farge for å fjerne dei.

Hello Kitty Parachute Paradise – Free

Her skal Hello Kitty samle flest mulig epler mens ho daler ned med fallskjermen sin

Lego Creationary

Trill terningen, eit emne vises og du skal gjette kva som blir bygd (svaret er eit av dei fire bilda i hjørna)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Berit {Berits sted}

Berit er firebarnsmamma og bor sammen med familien på et lite gårdsbruk. Hun har delvis permisjon fra jobben i en barnehage for å få mer tid til barn og hjem.
Berit skriver blant annet om mamma- og familielivet, reiser, hobbyaktiviteter, scrapbooking, fotografering og ulike fotoprosjekt.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på FacebookLegg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge