Flere hjemmelagede adventskalendere!

Etter vårt forrige innlegg om hjemmelagede adventskalendere, fikk vi inn tips om flere nydelige hjemmelagede varianter. Sønnen min ønsker seg Kinderegg-kalender, så jeg slipper virkelig lett unna i år. Men den interiørbevisste delen av meg ville nok mye heller hatt en av disse i hus!

Denne kalenderen har en morsom funksjon som ikke vises med en gang! Den har nemlig en innebygd akebakke, som gjør at dagens premie kommer seilende ut via en luke på forsiden. Se hvordan du kan lage denne meget spesielle adventskalenderen!

Denne fargerike kalenderen er laget av mange “lommer” som er montert sammen på en plate. En utradisjonell fargeklatt!

Denne kalenderen består av 23 julestrømper i rødt linstoff og 1 rødt Tilda stoff med roser. Strømpene er numerert ved hjelp av stempel. Stilrent og enkelt.

Vi tar også med historien om moren til Hilde som elsker å fikse julekalenderpakker til barnebarna sine og har gjort det de tre siste årene. Med seks stk dreier det seg om hele 144 pakker! (inkludert eldstemann på 20 år som fortsatt får!).

Det hele har blitt et årlig prosjekt, hvor hun starter tidlig for å finne ting på salg osv. Tar vel en god stund å pakke de inn også tenker jeg. Kjempeheldige barnebarn – og ikke minst foreldre! 😉



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

5 kommentarer. » Legg til din også.



 • mali-mo
  21. november, 2009, 21:27

  Hei! Takk for hyggelig kommentar inne hos meg!

  Du spør meg om døren vår, jeg tenker du mener den tredoble døren mellom stuene våre? Den er original i huset vårt, fra 1911, men det går helt sikkert an å få til noe lignende idag også. De fleste dørprodusenter har jo døbbeldører, og det går sikkert an å få til et ekstra dørblad på hengsler. Var jeg deg ville jeg tatt kontakt med en dørprodusent og spurt. Lykke til, håper du får det slik du tenker.

  Nå skal jeg kikke litt mer på julekalendere her…har ikke fått laget noen ennå, men den er på planleggingsstadiet. God helg!

  Svar


 • Hilde
  21. november, 2009, 22:18

  Åh, så hyggelig at dere skriver om snille mammaen min da:-) Pakkene er nå i hus, og jeg skal love dere at det er veldig deilig for oss som foreldre ja å få ferdige innpakkede kalendergaver:-)

  Var forresten på julebord med søsteren din M og tantebarnet C i går Torild:-)

  Svar


 • Toril (foreldremanualen)
  21. november, 2009, 22:28

  Ja, moren din har jammen litt av et prosjekt! Håper dere koste dere på julebordet i går:-)

  Svar


 • Siddis-in-houston
  29. november, 2009, 19:23

  Oi, her var det masse fint. Må nok lage adventskalender til mine små neste år, ha en fin søndagskveld!

  Svar


 • […] Flere hjemmelagede adventskalendere Gikk du glipp av disse innleggene?Barnerom med fargerik dekor! (2)Bok-adventskalender […]

  Svar

Legg igjen en kommentar





Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.



CommentLuv badge