Fred´s world – dansk økologisk barnetøy


|


18. juni 2013


| 0 Kommentarer


Freds world er et dansk økologisk barne klesmerke. Tidligere var de kjent under navnet Green-Cotton men i takt med utviklingen har de endret navnet til Fred´s world. Fred står for “peace”.

De lager tøy til barn i alderen 0-12 år og dette er morsomme, fargerike barneklær, klær som oppfordrer til lek og fantasi.  I deres sommerkolleksjon i år har de også laget en liten serie som viser noen av de danske sommer ting, som flagget, tinnsoldaten og marihønen. I deres High Sommer kollektion har de satt fokuset på sirkus.

Deilige farger og en fantastisk kvalitet som er god til det aktive utendørsliv med barna. Deres jakker er for eksempel laget av gjenbruksmaterialer som plastikkflasker.

På min egen danske blogg om barnetøy kan du lese mere om Freds World  

I Norge forhandles merket i disse nettbutikkene:

armerogben.no
www.lillespire.no
www.lillevanilje.no
søtesmå.no

& i en masse fysiske butikker dem kan du alle se her



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaja

Kaja er 36 år gammel og alenemor til to gutter på 3 og 10 år, og en jente på 12 år. Sammen med familien bor hun i Danmark, på den sydlige delen av Sjælland. Fritiden tilbringes helst i naturen, ved skog og strand. Kaja har en stor interesse for barnemote og utstyr til barn, og blogger om dette på sin populære danske blogg shopping4kids.dk.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
TwitterFacebookPinterest

Stikkord: Badetøy, , , Bukser, , , Genser, , Jakker, , , , Trøyer, Økologiske

Kategori: Barneklær

Legg igjen en kommentar






CommentLuv badge