Fryd på jord!

Et spennende prosjekt som vi har fulgt med på i desember er bloggen Fryd på jord!

En familie ønsker å skape nye juletradisjoner, og deres julekalender er at de daglig tipser om en ting man kan gjøre for å skape mer “Fryd på jord” for andre i julen. Sammen med venner har de juleverksted til inntekt for forskjellige nødhjelpsorganisasjoner.

De har blant annet hatt såpeverksted, og de flotte såpene selges til inntekt for barn i Burma.

Andre bloggere har også bidratt, feks Ida bak bloggen Put in a box som lager disse nydelige vimpelrekkene. Hun har besluttet at alle vimpelrekkene hun har igjen i Eplabutikken hennes vil bli solgt til inntekt for Shonglap-prosjektet til Strømmestiftelsen. Det står det respekt av!

Fryd på jord er et suverent tiltak, som vi skulle ønske kunne fortsette også etter at julen er over! Dette er en flott prosjekt som alle bloggere kunne samles om.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 3 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 12 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mitt nettstedFlere av mine innlegg

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

2 kommentarer. » Legg til din også.


Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge