Full fart på jenterommet!


|


24. september 2012


| 1 Kommentar

Hagestemning inne!

Da jeg så dette flotte jenterommet hos den svenske livsstilsbloggeren Room of Karma, fikk jeg straks assosiasjoner til en solrik, utendørs lekeplass. Og det er helt tydelig at naturen har vært en inspirasjon i dette barnerommet.

Både gulv og vegger er hvitmalte, noe som fremhever den store spesialbestilte grønne “gress” matten på gulvet. Naturtemaet blir også understreket av at den ene veggen er tapetsert med den populære Woods bjørke-tapeten fra Cole & Son, og langs den andre veggen står et stumtjener-tre fra Swedese.

Design klassikere

Her finner vi populære designklassikere på rekke og rad: Hvit Tolix stol, lekehunden Puppy fra Magis og en hvit AJ bordlampe fra Louis Poulsen (designet av Arne Jacobsen).

Foreldrene valgte å lage en basis av kvalitetsmøbler som de håper kan følge barna gjennom hele oppveksten – og inn i voksentilværelsen.

Men dyre møbler trenger ikke bety mindre moro: en diger Fatboy sittesekk i kombinasjon med en tøff huske gir timesvis med lek!

 

Husker, klatrevegger og ribbevegger synes å være en stor trend på barnerom akkurat nå, og jeg synes det er gøy å se slike rom som blir innredet med tanke på at barna skal ha plass til å leke. Hvis du vil se flere bilder av dette rommet og resten av det vakre hjemmet, ta en titt på bloggen Room of Karma. Og glem ikke å tipse oss om andre flotte barnerom!

Flere barnerom med plass til lek:

 

Stikkord: , , Barneromslampe, Bordlampe, Fatboy, , , , , Leketelt, Puppy, , , , Skrivebordslampe, Stringhylle, Stumtjener, Swedese, Tolix

Kategori: Hjemme hos barn, Smårolling / småskolebarn

Kommentarer (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. FORELDRE MANUALEN | ROOM OF KARMA | 25. september 2012

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge