Gavetips: Bok for kreative foreldre

 

Inspirasjon hentet fra mammabloggere

I dag lanseres en ny spennende hobby-bok som vi tror vil havne under mange juletrær i år. Boken er satt sammen av journalist Karine Østtveit, og inneholder bidrag fra flere kjente norske bloggere.

Som så mange andre mødre oppdaget Karine bloggeverdenen da hun var på utkikk etter enkle og ukompliserte hobbyprosjekter på nettet.

På norske blogger som handlet om interiør, mammaliv og hobbysysler fant hun en rekke spennende oppskrifter og prosjekter i alle varianter. Disse har hun samlet i boken “Kreativ Mamma – bloggernes beste hobbyprosjekter“.

Barte – og kyssemunn på sugerørene

 

Mange kjente norske bloggere

Kreativ Mamma” inneholder nesten 100 forskjellige oppskrifter og tips til ting du kan gjøre med eller for barna. Her får du fremgangsmåten på hvordan du kan lage alt fra sugerør med bart, til tastaturmagneter. I tillegg finnes massevis av kreative ideer til barnerommet, som prinsessen på erten-seng eller hylle med jungelbrøl.

Du trenger ikke være syerske eller snekker for å lage tingene. Alt er enkelt å gjennomføre, og hver idé er presentert med bilder og trinn-for-trinn-beskrivelser. Flott at det også er tatt med hvor lang tid man ca vil bruke på å gjennomføre hver enkelt aktivitet.

Foreldremanualen er en av bloggene som har vært så heldige å få lov til å bidra til denne boken, ellers kommer nok våre faste lesere også til å kjenne igjen flere bloggere som vi ofte omtaler – for eksempel Briggs, ReVinyl, Mrs Hardy, Kronprinsessene og mange flere!

Alt du trenger til små party-løver!

Bok som passer alle

Om du lurer på hva du skal kjøpe i gave til søsteren din eller din beste venninne, er vi ikke i tvil om at Kreativ Mamma er en bok som vil bli godt mottatt! Denne boken er så inspirerende og lettfattelig, at selv de mest fantasiløse av oss vil kjenne det klø i fingrene av å sette i gang med noe etter å ha lest den!

Kreativ Mamma kan kjøpes hos Bokkilden.

Boken har flere gode tips til julekalendere

Disse superheltvimplene har du kanskje sett på Foreldremanualen før? :-)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: Barnerominspirasjon, Bloggbok, , , , , Foreldrebok, , , , Hobbybok, , , Julekalendertips, Kreative mødre, , Venninnegave

Kategori: Gavetips, Hobby / DIY

Kommentarer (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. wendysinfamilie sier:

  Denne skal jeg ønske meg :)

  My recent post Sykehus besøk og !

 2. kronprinsessene sier:

  Den boken er bare så inspirerende og kjekk!

  Kjekt å være i godt selskap med dere…

  Vi laget de første julegavene i helgen, takket være boken :)

  Tusen takk for omtalen her…

  Klem May Helen

  My recent post B e t o n g p u t e

 3. Jag har också med ett bidrag i boken, men har inte fått mitt ex ännu! År så nyfiken!! Massor med härliga tips ser jag!

  My recent post Sy din egna pumpa

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge