Giveaway – Bezzerwizzer Mini


Karimette {foreldremanualen} |


8. november 2012


| 56 Kommentarer

Brettspill hører julen til!

Det har nesten blitt en juletradisjon for oss her i Foreldremanualen å kunne gi bort Bezzerwizzer spill, tidligere år har vi gitt bort både Bezzerwizzer + Familie og det første Bezzerwizzer spillet. Dette er kunnskapsspill som har vunnet flere utmerkelser og kåringer, og det har blant annet fått terningkast seks i Aftenposten.

Da vi fikk forespørsel om vi ville gi bort Bezzerwizzer Mini denne gangen – så sa vi selvsagt ja gjerne!

Om BEZZERWIZZER Mini:

Med 600 spørsmål og et helt nytt spillkonsept er BEZZERWIZZER Mini siste skudd på stammen i den populære serien av spørrespill. Det kompakte formatet gjør at spillet passer perfekt til å ta med seg på reisen, ferien eller hytteturen. Dere bestemmer selv om dere vil spille i 5 minutter eller i flere timer. Fra 2 spillere. Fra 15 år.

Med en veiledende utsalgspris på kr 149,- er dette et supert julegavetips til venner og familie!

Slik deltar du i konkurransen:

Legg igjen en kommentar hvor du svarer på spørsmålet: Hvilken juletradisjon liker du best?

Den 15. november trekker vi 5 stk som vil få et spill hver. Lykke til! :-D

.

Det kommer mange flotte konkurranser/giveaways her på Foreldremanualen i tiden fremover. Følg oss på Facebook så går du ikke glipp av noen!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 4 og 8 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 13 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , Bezzerwizzer, , , Familiespill, , , , Julekos, Juletradisjoner

Kategori: Jul, Konkurranser / giveaways

Kommentarer (56)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Beste juletradisjonen er å rydde i klesskapet og kunne gi noe til noen som trenger det!

  Og selvfølgelig er det tradisjon å sitte langt utover natta på julaften å spille brettspill sammen med de jeg elsker høyest – familien min!

 2. Hanna sier:

  Vi hadde en fin tradisjon med å gå lang tur i skogen på julaften, men siden jeg har vært høygravid halvparten av alle julaftene vi har hatt sammen, så har det dabbet litt av. Håper å kunne få nye tradisjoner med barna :)

  My recent post Herlige lille Leon

 3. Mia Lund sier:

  Åh, det er jo så mange fine juletradisjoner. Jeg liker alt fra adventskalender hver dag fram mot jul, tenne lys hver søndag i advent og fortelle en historie til de små, pynte juletre på lillejulaften, stå opp tidlig på julaften i pysj og se filmer sammen, tenne lys på kirkegården, bake syv slag, pynte til jul den første søndag i advent, se julekalender på tv hver kveld fram mot jul, og så videre. Jeg er nok veldig betatt av julen <3

 4. Lise sier:

  Beste juletradisjonen er å gå i pysj hele dagen og kose seg med godteri / tegnefilmer / spill.

  Lise sitt siste blogginnlegg..Fotballbursdag

  Lise sitt siste blogginnlegg..Fotballbursdag

 5. Siri sier:

  De tradisjonene jeg har valgt å ta med videre til min egen lille familie er opp tidlig for å se "juletv" og tegnefilmer om morgenen, før vi alle drar på gravstedet for å pynte gravstedet med krans og lys. Når roen senker seg etter middag og gaver er det obligatorisk å roe ned med Jussi Björlings "O’ helga natt"…

 6. Marie sier:

  Julebukk!! Kjempekoselig å både gå selv med barna, og å få besøk på døra.

  Tar 1 lodd.

 7. Anonym sier:

  Den beste juletradisjonen for meg er noe jeg husker fra min barndom, som jeg har ført videre til mine barn. Det er å våkne tidlig på julemorgenen og finne en fullstappet julestrømpe, med juleblad, klementiner, godteri og annet digg, for så å sitte i pysjen så lenge man vil og se koselige juleprogram på tv mens man koser seg med julestrømpen sin. Sååååå kos!!

 8. hobbyvimsa sier:

  Min beste tradisjon er når familien går ut i skogen for

  å hugge juletre.Varm solbær toddy på termosen og

  pepperkaker i julenisse boksen.Da er det jul.

  Kos med familien og det at alle er samlet er det beste

  for meg:)

  Klem Berit:)

  My recent post Hjemmelaget snitzel med oppskrift

 9. Ella sier:

  Stå grytidlig opp julaften og se på "tre nøtter til Askepott"…

  Nå er tradisjonen ført videre til lille prinsesse på 5 år =)

  Ha en flott førjulstid =)

  Hilsen Ella

 10. gunnmeis sier:

  det beste med jula er tiden vi har sammen som familie, ..og så er det utrolig morsomt at ungene våre er like begeistret over over "3 nøtter til askepott" som meg :)

 11. Ann sier:

  Min yndlingsjuletradisjon frå eigen barndom er lille julafta kveld – da laga mamma masse kakao og krem, og vi kosa oss med brettspel, kakao med krem, julekaker og mandariner. Fantastisk koselig!:)

  My recent post Gåver frå det store utland

 12. Tove Aure sier:

  Det må være å pynte juletreet sammen med barna på lillejulaften:-) At treet blir litt overfylt nederst gjør ingen verdens ting når små barneøyne lyser i glede og spenning:-))

 13. Tonje sier:

  Åh, det hadde vært flott å vinne! Det beste med hele julen for meg er adventstiden, gleden og forventningene til barna :) I år skal jeg lage aktivitetskalender til datteren min, og jeg gleder meg som et lite barn selv!

 14. Kristine S sier:

  Min favorittjuletradisjon er pynting av juletreet lille julaften, da setter virkelig julestemningen inn, freden senker seg og det er bare å finne frem ullsokkene og pleddet :)

  Mvh. Kristine S

 15. Britt Fuglesteg sier:

  Den beste juletradisjonen er julestrømpen, synes jeg. Så koselig og sitte med godterier og mandariner om morgenen, pluss en liten julegave som man får åpne.

  Gleder meg til jul!

  Britt

 16. Tomas sier:

  Den jeg faktisk liker best er å gi gaver til barna.

  Det er så fint å se hvor glade de blir.

 17. Tara Knauss sier:

  Min favorittjuletradisjon er pynting av juletreet! :)

 18. carina sier:

  2. juledag er faktisk min favoritt. Da samles familie og gode venner til en fantastisk julelunsj, med rester fra jul, og alt mulig annet. Da koser vi oss ved matbordet i mange timer!!!

  Mvh

  Carina

 19. Camilla Aasheim sier:

  Den beste juletradisjonen er å se på Tre nøtter til Askepott mens ribbelukta sprer seg i huset.

 20. linn sier:

  Min beste juletradisjon er å sitte i pyjamas til langt på dag, se tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen på tv, og spise snop fra julesokken :)

 21. Katrine sier:

  Min favorittradisjon er å bake julekaker med en kopp gløgg og deilig julemusikk i bakgrunnen! Da er hele familien samlet og det kunne ikke blitt mer julestemning i hus – fantastisk! :)

 22. Slise sier:

  Noe av det jeg liker best er når hele familien går i skogen på lille juleaften og hogger juletre selv. Alltid stas å finne det fineste treet og god trim! Gleder meg til å ta med meg sønnen min i år:)

 23. Tom Kenneth Green sier:

  Den beste juletradisjonen er å pynte juletre og spise ribbe :) gleder meg til jeg kan ta med meg ungen min i fremtiden å finne juletre å pynte osv :)

 24. Lene sier:

  Den beste tradisjonen for meg er å sette ut risgrøt til fjøsnissen og selvfølgelig pynting av juletreet :)

 25. julia sier:

  Det beste med jula er forventningene og skutene! Bare tradisjon er å hugge juletre selv, kombinert medkakao på turen:)

 26. idalind83 sier:

  Pepperkakebaking med ungene :)

  Ida Lind

  urettferdig(ætt)live.com

 27. Fröken K sier:

  Den juletradisjonen jeg liker best er at selvom alle vet at far skal kle seg ut til tomtefar så later alle som at han skal ut og kjøpe avisen, og når han kommer tilbake så er tomtefar selvfølgelig borte. Da må far late som at han er lei seg og håper at han rekker å hilse på tomtefar neste år. LIke gøy hvert år. (Vi er tre søstre som er mellom 16-30 og vi gleder oss til jul.)

 28. Hege Anita sier:

  Jeg elsker julen!!

  På lillejulaften så tyvsmaker vi på ribba – ribbe, loff og tilbehør. Julestrømpene henges utenfor soverromsdøra.

  På julaften setter vi ut grøt til nissen på låven, så spiser vi mølje og etter at mølja er spist så går barna på låven for å sjekke om nissen har spist grøten. Og det har han og så har han lagt igjen noen gaver til liten og stor ;)

 29. Ole-Martin sier:

  Jeg er veldig glad i å hugge juletre selv!

  Og i år skal også ungene få være med å velge ut det flotteste treet!

  Ole-Martin

  olejen(ætt)live.no

 30. Camilla sier:

  Jeg vil gjerne være med i trekningen! Beste juletradisjon må være maten på julaften, jeg går hele året og gleder meg masse masse til kalkun, nam nam nam!

  Hilsen Camilla, toyotacrown (ætt) hotmail.com

 31. Karianne sier:

  Jeg elsker julen og alle juletradisjonene. Men mest av alt elsker jeg førjulstiden sammen med alle barna mine, da jeg jobber som lærer. Synge julesanger, juleavslutning, lage alt mulig krims krams som vi pynter klasserommene med. Disse fantastiske barna sørger hvert år for at jeg har julestemning lenge før jul :)

 32. Monica Karin sier:

  Den beste tradisjonen vi har er at vi spiser pinnekjøtt når julen ringes inn.

  Å etter at gavene er åpnet og ting roer seg litt ned igjen da er det frem med spill.

  Å så sitter vi og koser oss utover kvelden/natten :)

 33. marianne s sier:

  Det er jul i skomakergata…..definitivt….så synd den ikke sendes mere…. ellers, på en god andreplass kommer pepperkakebaking med ungene :) ma-sto@hotmail.com

 34. Kari- Mette Pedersen sier:

  Hei. Mamma pyntet alltid treet når vi var i seng 23.12 og vi gjorde like store øyne hver gang når vi våknet. Hun sa at nissealvene hadde pyntet det. Dette er en trad. jeg har videreført og ungene sniker seg ned på morran og jeg hører de snakker sammen om juletreet der nede i 1. etasje. Helt herlig med litt mystikk.

 35. Rebecca sier:

  Beste jule tradisjonen vår er når vi sitter å pakker inn julegaver til frelses armen… Da har vi jule musikk, og litt pepperkaker mens vi pakker inn gavene og reiser ned med de. :)

 36. Andrea sier:

  Hei. Jeg liker best julemiddagen hjemme hos oss. Det er ikke noe hastverk, folk sitter og nyter maten og har hyggelige samtaler. Middagen betyr mer for meg enn gavene.

  andrea.hjeldnes@hotmail.com

  Mvh Andrea

 37. Iselin sier:

  Den beste juletradisjonen jeg vet er å sette på god gammel julemusikk og lage masse julekaker, karameller og snacks. På en delt førsteplass kommer spekematkveld med potetsalat, deilig spekemat, gløgg og julebrus evt vin…Da kan julen komme! <3

 38. hverdagsmammaen sier:

  Tradisjoner er det som gjør hele julen, og etter at vi har fått barn så har det blitt viktig å sette sammen de tradisjonene vi voksne setter mest pris på, gjøre dem til våre felles og føre dem videre. Fra juletrepynting og julegrøt om kvelden lillejulaften, til å våkne for å finne "takk for grøten" gaven fra nissen på julaften, lang julefrokost i pysj, førbesøk hos farmor og farfar, tur i kirken og selve julekvelden. Hele pakken av tradisjoner er det som må til for å få en skikkelig jul, og når roen senker seg om kvelden, jentene er fornøyde og rødvinen er kommet i glasset, så er det hele perfekt :-)

  My recent post Adventskalender

 39. Anna Jenssen sier:

  Hehe, litt tidlig å tenke på jul allerede nå, men det MÅ være en av forberedelsene. Vanskelig å velge, men jeg er jo veldig forelsket i julebaksten. Det å bare finne en veldig tradisjonell, eller muligens ny oppskrift, kjøpe inn ingredienser og sette i gang er noe du kan gjøre hele året i teorien, men i praksis går det kun an i desember.

 40. Marius grøtan sier:

  Koselig med Luciatog, lys og lukten av lussekatter om morgenen:)

 41. Sebastian sier:

  Beste jultetradisjonen er kvalitetstiden foran TVen før det hele braker løs, med disney-klassikere og selvfølgelig 3 nøtter til askepott! =)

 42. Giraffen kaos sier:

  Denne hadde vært kjekk å vinne på selveste bursdagen min :-)

  Spenningen frem mot jul med advvntskalender og baking + alle hemmeligheter <3

  My recent post Fin fin give away…

 43. Charlotte klepsvik sier:

  Liker best Disney på tv om formiddagen.med julestrømpen og julebrusen til;)

 44. Idunn Lier-Lundgren sier:

  Den juletradisjonen jeg liker aller best er julemiddagen. Da samles alle rundt bordet og tar seg god tid til spise pinnekjøttet! Kjempekoselig :)

 45. Liv sier:

  Elsker julen:) Den tradisjonen jeg håper alltid vil være der, er å kunne dele julemåltidet

  julaften om kvelden med alle mine kjære! Da koser vi oss med pinnekjøtt og tilbehør.

  Gull verdt!

 46. nne sier:

  Den lange gode første juledagfrokosten. Da hadde roen senket seg etter julaften, som kan være litt stressende. Etterpå bare kose seg med familien, eller kanskje en liten skitur om detvar snø.

 47. Tina Triger sier:

  Vår aller beste tradisjon er å samle hele den store familien rundt middagsbordet med god mat og tente lys. Der spiser vi middag, samtidig som vi avslører for de seks barna hvor neste års utenlands-tur skal gå.

 48. Lykkelig med liten sier:

  Å ha fri å kose meg sammen med familien til deilig mat og late dager! Det er den beste tradisjonen for meg!

  My recent post Kreativ Hobbys julekortutfordring – 12 julekort – kort 2

 49. Sarah Karin Larsen sier:

  Hver eneste jul etter vi har spist pinnekjøtt og åpnet presanger, så spiller hele familen poker hvor vi kan vinne flere gaver! :)

 50. Kent sier:

  Min favoritt juletradisjon er å våkne opp hjemme hos mamma og pappa til en hærlig julefrokost med alt som kunne tenke seg av godsaker. Jaks med eggerøre og roastbeef med løk. jeg får vann i munnen av å tenke på det!

 51. Camilla sier:

  Min favoritt juletradisjon er julaften morgen! Da står jeg opp tidlig med barna, vi koser oss med noe godt, julebrus og julefilmer på tv :-)

  Hilsen Camilla

  camillakarlsen78@yahoo.com

 52. Marthe sier:

  Det er så mye jeg er glad i ved jula. Men pynting av juletreet sammens med ungene lille-julaften er veldig koselig! Da er det JUL! :)

 53. I.H sier:

  Forventningene, og stemningen ute og inne.Julemusikk på radioen. Lukten av granbar.

  Å få med seg deler av "tre nøtter for askepott" mens man samtidig gjør unna de siste forberedelsene til ettermiddagen/kvelden.

 54. Merete Korsgaard sier:

  ღ Beste juletradisjonen er å pynte til 1. søndag i advent og samle familie og venner.ღ

 55. Bente Tovås sier:

  Det er pynting av juletreet sammen med mann og barn og besøk av nissen på julaften :)

 56. Merete Ludviksen sier:

  Hvert år, på lillelillejulaften, møtes hele familien på Svartisen (min hjemplass), og går samlet på juletre-jakt :) )) Masse glede, og barns latter, kakao, kaffe og kos er blitt vår tradisjon:))))))

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge