Giveaway: Zita og Zotpiratene Shufflebok + Båttur !


|


8. september 2012


| 11 Kommentarer

I sommer reiste vi for tredje gang med Stena Lines’ Barnas Båt. Dette har etterhvert blitt en liten tradisjon for oss, og noe vi gjerne gjør sammen med gode venner. Båtturen (til Fredrikshavn i Danmark) har vi tatt som et 24-timers minicruise, og er en artig og rimelig liten opplevelsestur for hele familien.

Sjørøvere i sikte

Temaet i år var sjørøvertokt, og allerede ved ankomst ble vi hilset velkommen av pirat-ansatte som informerte oss om alle de spennende arrangementene som skulle foregå.

Det var bare å sette seg ned å finne ut hva som var mest  aktuelt for banden vår (to familier med fem unger i alderen 4-10 år).

Interaktivt skuespill

En ting de alle var enige om, var at vi MÅTTE få med oss forestillingene med Zita og Zotpiratene. Historien om Zotpiratene fortelles gjennom en todelt forestilling, og involverer skattejakt, sanger og teater.

Det er lagt opp til at ungene må hjelpe piratene mot den slemme Slesk, og spiller i så måte selv en rolle i  stykket. Dette engasjerte alle barna, også fireåringen!

Fortsatt mulig å reise med Barnas Båt

I tillegg dukket Zita og Zotpiratene også opp på en sangstund som var spesielt morsomt for de tre yngste barna.

Ungene fikk være med å bestemme hvilke sanger som skulle synges, og da gikk det i  “Bæ Bæ lille lam”, “Bæ Bæ lille lam gikk på restaurant”, “Bæ Bæ lille lam ramla i en dam” og så videre… Mulig Zita-pirat etter hvert angret litt på at hun hadde bedt om hjelp…  😉

Andre opplevelser på denne turen var et imponerende Trylleshow, samt at barna fikk muligheten til å hilse på Nysgjerrige Nils.

 

Kunne du tenke deg å oppleve samme tur? Da har du sjansen i høstferien! Fra 28. september til 6. oktober reiser Zita og Zotpiratene på sjørøvertokt med Stena Line igjen. Billetter kan bestilles her.

Zotpiratene som Shuffelbok

Shuffelbøkene fra Barnebokforlaget kjenner dere kanskje fra før? (Barnebokforlaget utgir blant annet de populære Kul-tur og  Sing Sang kortene).

Zita & Zotpiratene “Mine første piratkort” er fylt med pirataktiviteter, sanger og oppskrifter til hverdag og fest. Her kan barna lese historien om da Zita overbemannet slemme Slesk, og hvordan Zotpiratene ble Zotpirater.

De kan lære det hemmelige røverspråket og fylle sine små piratmager med Zitas smilende tomatsuppe og Polkagrismarengs.

I samarbeid med Barnebokforlaget gir vi nå bort 3 slike bokser samt 3 gavekort på reise med Barnas Båt!

 

Slik deltar du:

For å vinne en boks med “Mine første piratkort” og et gavkort på båtreise, må du legge igjen en kommentar på dette innlegget og svare på følgende spørsmål:

Hvilket sted i Danmark ville du besøkt med familien?

 

Vinnerne trekkes 14. september. Lykke til! 🙂


Stikkord: Barnas Båt, Barnebokforlaget, Båttur, , , Fava, , , , , Minicruise, Sangkort, Sjørøverbåt, , , Zita og Zotpiratene

Kategori: Danmark, Konkurranser / giveaways

Kommentarer (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

 1. Vinnere: Zita og Zotpiratene Shufflebok og båttur : Foreldremanualen | 17. september 2012

 1. nne sier:

  Legoland 🙂

 2. PrinsessaPåErta sier:

  Vel, drømmen til gutten min på 5 år er jo Legoland, så da måtte det nok bli det! Men jeg har gode minner fra Kattegat museet fra jeg var mindre og vil gjerne tilbake dit med mine barn så det måtte vi også ha fått til 🙂

 3. Silje Holtet sier:

  Gamlebyen i Århus:)

 4. Stine sier:

  Lego land!!! Og skagen…. Og kerteminde… Masse flotte steder!

 5. heidi sier:

  Vi trives godt i Danmark, og liker oss godt på Grønhøy strand. Men nå har det kommet ønsker om Legoland, så neste Danmarkstur går nok dit.

  My recent post Førsteklassemamma

 6. Isabel sier:

  Jeg kunne godt tenke meg og ta med meg familien min til BonBon land og Djurs sommerland. Har ikke vært i Danmark på mangen år siden jeg var liten jente, og det og ha fått reist til BonBon land eller Djurs sommerland, hadde vært og blitt en fantastisk høstferie for meg og familien min.

 7. Tivoli, pleier å være der hvert år, men har ikke rukket det i år. Så København er drømmemålet, selv om jeg vet at ikke den båten går dit 😉

  My recent post Sjokoladekake

 8. Marie sier:

  Hei:)

  Det må bli Tivoli!! Eller Legoland! Danmark er toppen!

 9. Nann Karin sier:

  Helt og holdent København. Der er det masse å gjøre for store og små 🙂

  My recent post Ut på tur – Høstpiknikk

 10. Lykkelig med liten sier:

  Jeg kunne tenkt meg å ta med mini til Legoland ♥ Det hadde vært fantastisk!

  My recent post Rosa bursdagskort

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge