Arkiv for kategorien Film

{sponset innlegg}

Den nye Gråtass-filmen har endelig hatt premiere, og med 24.765 besøkende første helgen føyk “Gråtass får en ny venn” rett inn på 3. plass på kinotoppen 🙂

Filmen passer som barnets første kinofilm, dvs veldig fin for de minste – og selvfølgelig for større Gråtass-fans også 🙂

Det er også mulig å få kjøpt boka med historien fra filmen i nettbutikken, i tillegg til andre Gråtass produkter som for eksempel seng, matboks og klær.

Er det noen av dere som har sett filmen?

Paradox Produksjon har gleden av å invitere mammabloggere til en gratis førvisning av den nye norske filmen PAX, mandag 28.februar kl 20.00 i salen Lillebil på Filmens hus (adressen er Dronningens gate 16, 0105 Oslo)

Norgespremieren på denne filmen er fredag 18. mars, så dette er en unik sjanse til å se filmen før alle andre!

PAX er et intimt og mektig drama om syv menneskers møte med seg selv i en krise. Et stjernelag av norske og svenske skuespillere bekler rollene i filmen, blant andre Ellen Dorrit Petersen, Kristoffer Joner,Thomas von Brömssen, Anneke von der Lippe , Pia Tjelta og Ane Dahl Torp.

Regissør Annette Sjursen kommer for å introdusere filmen, og alle som kommer på visningen får et eksemplar av Pax boken signert av henne.

Påmelding gjøres til thea@paradox.no innen fredag 25. februar.

{sponset innlegg}

Den kjente og kjære traktoren Gråtass er på veien igjen med en juleforestilling (den samme som i fjor). Turnéoversikt finner du her.

Foto: gratass.no

18. februar neste år er det også duket for en ny Gråtass-film på kino. Her er traileren – og så er det bare å begynne å glede seg:-)

 

Disney-klassikeren Skjønnheten og Udyret har blitt digitalt restaurert og i anledning nylanseringen på DVD og Blu-Ray har vi fått en premie til en av våre lesere 🙂 Den heldige vinneren får en DVD og en dukke og alt du behøver å gjøre er legge igjen en kommentar på dette innlegget. Et ekstra lodd får du om du skriver om konkurransen på bloggen din. Husk å legge igjen e-post adresse hvis du ikke har egen blogg.  Vi trekker en vinner 1. november.

Filmen byr på Oscar- belønnet musikk og masse magi, perfekt til kalde høstkvelder både for liten og stor…eller kanskje blir den en julegave?

22. september kommer den nye Tingeling-filmen på DVD og blue-ray. Eldstejenta mi hadde fullstendig dilla på den første Tingeling-filmen, så det blir spennende å se om hun liker Tingeling og Feenes hemmelighet like godt.

I forbindelse med lanseringen har vi vært så heldige å få 3 DVD’er som vi tenkte å gi til noen heldige utvalgte lesere. Det du må gjøre er å legge igjen en kommentar på dette innlegget. Husk å legge igjen mailadresse hvis du ikke har egen blogg.

Vi trekker vinnerne når vi har passert 2000 facebook-tilhengere, så hjelp oss gjerne ved å invitere venner:-)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...