Gratiskoder til Skriv og Lær HD


|


24. april 2014


| 0 Kommentarer

For en tid tilbake omtalte vi appen Skriv og Lær her på Foreldremanualen. Appen er rettet mot barn i alderen 3-10 år og har  nå kommet i ny og forbedret utgave!

I følge utgiverne er denne appen den mest innholdsrike og avanserte norske appen i sitt slag på Appstore. Appen tilbyr en alderstilpasset ( 3- 10 år ) og stegvis progresjon mot å utvikle stave, skrive og leseferdigheter.  Den er bygd opp rundt et tastatur, da enkelte forskere hevder at det er lettere å lære seg å skrive tidlig med et tastatur enn med blyant og viskelær.

De nye oppdateringene i appen er:

1. Talesyntese og støtte for STL+ metoden  – Dette vil si at bokstav, ord og setning vil bli lest opp av en syntetisk stemme. Dette er en anerkjent læremetode ( Utviklet av Arne Tragerton ) som vil  være til god hjelp i prosessen i å lære seg å skrive og lese.

2. Lekseknapp (kopiknapp)  på  skriv nivå som kan brukes ved innleverering av oppgaver / lekser / printe ut.

3. pluss 20 nye  skolerelaterte funksjoner og forbedringer, som feks  ekspertknapp på ordnivå, forbedret bokstavlyd, forbedret ABC  ( alfabetinnlæring ) etc.

4. 650 multisensoriske skriveoppgaver på skriv nivå.

Få gratiskoder:

Kunne du tenke deg å teste denne appen selv? På FB-siden vår gir vi bort ti koder – men skynd deg da vi deler ut kodene allerede på søndag!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette Halvorsen

Karimette er “primus motor” og gründer av Foreldremanualen.no, og jobber frilans som journalist og tekstforfatter. Karimette er mamma til to gutter på 5 og 10 år, samt at hun har en bonusdatter på 14 år.

More PostsWebsite

Follow Me:
FacebookPinterestGoogle Plus

Stikkord: apper, , , , , førskole, , , Telefonspill

Kategori: Apps for barn, Smårolling / småskolebarn

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge