Gravid eller bare oppblåst?

Når man er gravid får man servert utrolig mange dumme kommentarer. Den festlige “Er du sikker på at det ikke er tvillinger?!” og “Herreguuud – du er jo kjempediger!” er to klassikere som sikkert mange kjenner igjen.

Jeg husker jeg ofte svarte “Neida, jeg er ikke gravid – bare litt oppblåst i dag..”. Kom til å tenke på denne og andre teite/artige gravidkommentarer da jeg fikk se denne stop-motion-filmen. Her snakker vi oppblåst bokstavelig talt. :-)

Gravide mager er fasinerende, og ikke alltid så lett å forstå for vordene søsken. Da eldstemann var temmelig nyfødt hadde jeg en artig samtale med hans fetter som var ca tre år på det tidspunktet:

Treåringen: “Var Isak inni magen din før?”

Jeg: “Ja det var han”

Tråringen: “Åssen fikk du han ut da? Brukte du hammer?”  :-D

Foto: Jack Fussel

Har du fått servert noen gullkorn eller dumme kommentarer i forbindelse med graviditet/fødsel? Legg igjen en kommentar, vi vil gjerne høre din historie. :-)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: , Morsom film, Morsomme historier, Stop motion film

Kategori: Fra barnemunn, Gravid, You Tube

Kommentarer (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Cathrin sier:

  Stilig video! :o ) Huff, folk får seg søren meg til å spørre om så utrolig mye rart. Min "historie" er strengt tatt ikke noen gravidehistorie, men fra da min lille sønn var ca 5.-6 mnd og jeg var på kafe på et av byens sentre sammen med resten av babytreffgjengen. Min sønn var født med mye hår, og da mener jeg MYE hår og det ble liksom ikke noe mindre som mnd gikk. På dette tidspkt så han ut som et skikkelig lykketroll, siden håret i tillegg til å være mye også hadde en tendens til å stå rett opp. Å det er mens vi sitter der at to finere byfruer kommer å stiller seg opp ved bordet vårt og den ene klarer å bryte av seg; Å herreguuuuud så mye hår han har, er det ekte??? Typisk for meg i slike situasjoner er at jeg rett etter kommer på en hel haug med GODE svar, men da er det jo selvfølgelig for seint…. ;o)

  My recent post Scrapperiket – utfordring 51

  • Karimette sier:

   Ha ha ha, lurer på hva hun trodde at det egentlig var!? :-D Jeg er også veldig treig av meg når det gjelder gode "comebacks" på slike kommentarer. Blir bare paff og overrasket over hvor mye rart folk kan finne på å si…. :-)

 2. Bustenellik sier:

  Personlig trodde jeg det skulle klikke for meg etter hvert, av alle de dumme kommentarene. Gjengangeren som irriterte meg mest, var nok "nå begynner du virkelig å få mage, du!" Nei, jaså sier du det! Har jeg ikke merket selv!

  Skrev et lengre innlegg om de dumme kommentarene/opplevelsene: http://bustenellikslillerareunivers.blogspot.com/

  My recent post Dilemma på en helt vanlig torsdag no.2

 3. Giraffenskaos sier:

  Super søt :)

  My recent post Tickle The Imagination

 4. Kine sier:

  Jeg gjorde nesten det samme! Gøy :)

  http://kine-marie.blogspot.com/2010/07/ni-maneder

  My recent post Kveldsbad

 5. -monakristin sier:

  fra tantebarn på 6 år: "no tante ser det ut som du HAR baby i magen. no e det ingen hemmelighet lenger…" skulle vel bare mangle at det synes når man er 6 mnd på vei.. :)

 6. randi sier:

  I svangerskapet var eg mykje sjukemeldt så elevane mine hadde ikkje sitt meg på lenge. Då eg kom på jobb etter å ha vore både sjuk og juleferie ( var då i veke 31), var det mange STORE auge på magen min, og mange spørsmål. 2. klassingane lurte på om det var ein eller to inni der, og om det var gut eller jente? Då kom det frå ein anna medelev ; "Eg trur da må vera ein MANN inni der!"

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge