Gravid i høye hæler

For et par dager siden kom jeg tilfeldigvis over realityserien “Gravid i höga klackar” (Pregnant in Heels) som går på SVT1.

I serien får vi møte gravide super-rike kvinner på Upper East Side i Manhattan, NY. Hovedpersonen er Rosie Pope som driver en butikk for gravide, samt fungerer som en slags konsulent/helsesøster for disse kvinnene.

Helsesøster for de superrike – Rosie Pope

I første episode fikk vi møte paret som trengte Rosie Popes hjelp til å innrede et babyrom, og som på tross av at de hadde kommet nesten ni måneder ut i svangerskapet ikke hadde kjøpt en eneste ting til det kommende barnet.

Som så ofte når man ser denne type “reality” blir man som seer sittende og lurer på om dette virkelig er på riktig… Spesielt når man hører den kommende moren fortelle at hun på en måte ser på det ufødte barnet som en parasitt i magen (!). Eller når paret begge er veldig enige om at det er viktig at barnet ikke på noen måte føler at det er “center of the universe”..

I tillegg til å innrede barnerommet tropper Rosie Pope opp med en familieterapeut, og det ender – i god amerikansk stil – opp med fryd og gammen. :-)

Rosie sammen med sine medhjelpere

Par nummer to som trengte Rosie Popes ekspertise i denne første episoden, var “maktparet” (deres egen definisjon) hvor moren var ekspert på merkevarebygging.

Deres store utfordring var å finne et passende navn til sin kommende sønn. De mener at navnet ditt signaliserer hvem du er og at det er det første inntrykket du gir når du møter et nytt menneske (noe de nok kan ha delvis rett i!).

Fra før hadde de to døtre, og de hadde gått gjennom omfattende undersøkelser for å finne passende navn til disse. Men med sønnen i magen ønsket de nå å få eksperthjelp til å finne et godt navn (helst noe som vil passe en president i 2060…).

Er dette foreldrene til en fremtidig president?

Rosie Pope samler en rekke eksperter som foreslår en håndfull navn. Deretter blir de beste alternativene presentert for en fokusgruppe som deler sine assosiasjoner til navnene…

Til slutt endte maktparet derimot opp med å velge navnet de selv likte best – og som ingen andre likte…  :-)

 

“Gravid i höga klackar” er i 8 deler og neste episode vises i SVT1 torsdag 7. juni kl 23:55 (med reprise 8., 11. og 12. juni).

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Karimette {foreldremanualen}

Karimette er primus motor og gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en skriveglad mamma til to skjønne gutter på 5 og 9 år, samt at hun har en nydelig bonusdatter på 14 år. Karimette interesserer seg for sosiale medier, reising, interiør og oppussing.

Mine innleggMitt nettsted

Følg meg:
FacebookPinterest

Stikkord: Bravotv, Graviditet, Pregnant in heels, Reality program, Rosie Pope

Kategori: Gravid, TV-program

Kommentarer (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. JunePune.com sier:

  ohlord..

  My recent post ..: Fordommer fordummer :..

 2. Sandra sier:

  Hahahah, genialt! Det må jeg se xD

  My recent post Bye Tapas, Hello Noodles!

 3. Linn sier:

  Sett det på tv3,rare greier ;)

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge