Graviditetskalender på Ipad’en

Pampers lanserer i disse dager sin prisbelønte iPad-applikasjon Hello Baby på norsk. Hello Baby gir hele familien muligheten til å oppdage og utforske det ufødte barnets verden inne i magen.

Hello Baby fungerer som en avansert graviditetskalender, hvor brukere kan følge fosterets spennende reise i magen fra uke 4 helt til uke 40 – direkte fra innsiden av en virtuell livmor. Uke for uke vil man kunne se detaljrike bilder av barnet i naturtro størrelse, og oppleve et typisk barns utvikling i 360 graders visning.

Den gir også tips til den kommende moren f.eks i forhold til hva man bør spise og hvordan unngå (evt. redusere) kvalme under graviditeten.

Hello Baby-applikasjonen er gratis, og for hver nedlastede app bidrar Pampers med en stivkrampevaksine gjennom samarbeidet med UNICEF Norge. Hello Baby kommer først til iPad, men lanseres i flere formater senere i år.

En liten filmsnutt om app’en finner du på Youtube hvis du er nysgjerrig på hvordan den er. Pampers Hello Baby kan lastes ned i Apple App Store.

 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Toril {foreldremanualen}

Toril er gründer av Foreldremanualen.no. Hun er en travel mamma til tre små barn – to jenter og en liten gutt. Toril elsker å reise, se film, være med barna sine, gå på kafe, ligge på sofaen, spille fotball, bade i sjøen, spille TP, drikke vin på balkongen og andre små og store gleder i hverdagen.

Mine innleggMitt nettsted

Gikk du glipp av disse innleggene?

Del på Twitter
Del på Facebook

1 kommentar. » Legg til din også.


Legg igjen en kommentar

Leter du etter et sted å laste opp et personlig bilde? Gå til www.gravatar.com for å få din egen gravatar, knyttet til din e-postadresse. Så vil avataren din vises hver gang du kommenterer.CommentLuv badge