Hack din IKEA!


|


28. juni 2011


| 3 Kommentarer

Vi barneforeldre er vel på generelt grunnlag belastet med å være tilpasningsdyktige, og samtidig med tankengangen om å stadig måtte finne nye løsninger på det meste – og da spesielt til barna våre. Kan vi gjøre det unikt, tilpasset og rimelig så har vi vel truffet blink {peppret med tilfredstillelse}?

Hvorfor ikke bruke de billige krydderhyllene BEKVÄM som bokhyller på barnerommet ? Du kan male dem, dekorere dem eller rett og slett bruke dem slik de er og feste dem på veggen i festlige formasjoner. Billig, tilpasset og ryddig.

 

Alle ungers drøm er å ha en seng som passer akkurat inn i deres egen fantasi og drømmer. Og nå kan du virkelig få brukt dine kreative evner til å lage sengen jenta eller gutten din som han eller hun vil vise frem til alle vennene sine.

Jeg tenker da på en gammel kjenning i IKEA- katalogen: Sengen KURA. På nettiden finner du manger varianter av hackede KURA-senger, se for eksempel som kingsize huleseng, som lekehytte eller bare en festlig makover. Du kan trekke den med stoff, du kan male den med med tavlemaling og her er det bare fantasien som stopper deg.

 

 

Noe av det vi drømmer mest om {og forbanner at vi ikke har, når vi tråkker på en spiss legokloss langt inn i de slitne fotsålene våre} er orden i lekene.

På IKEA Hackers finner du mange forskjellige forslag til hvordan du kan oppbevare lekene eller lage lekebord som gjør at du slipper å koste inn alle legoklossene mange ganger om dagen. Flere har brukt de kjente TROFAST møblene fra IKEA for å lage lekebord. Andre har brukt TROFAST for å lage smarte tegnebord. Folk har til og med prøvd seg frem til at LACK også kan brukes til smarte lekebord.

 

Det finnes mange fine løsninger der inne (så sett av litt tid å finne frem til alle de gode løsningene). Jeg nevner bare til slutt den gamle traveren BILLY, som kan brukes til alt mulig rart. Her her en av de flinke bidragsyterne laget dukkehus av Billy.

Her er det uendelige muligheter når en bare legger hodet i bløtt. Er det flere der ute som har har egne IKEA hacker som de vil dele ?

Stikkord: , , , , , , , , , , , , Tegnebord

Kategori: Interiørtips

Kommentarer (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. wendysinfamile sier:

    Masse gode tips .. Takker igjen.

    My recent post Noen fritimer for oss voksne.

  2. Eller man kan gjøre det super-enkelt og bestille fra http://www.thisismykea.com/ ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


CommentLuv badge