Hakkespettbok for førstegangsfedre


|


29. august 2011


| 2 Kommentarer

Her er et morsomt lite gavetips til en kommende førstegangspappa!

Herr Åpent hus fikk boken “Verdens beste pappa – hakkespettbok for småbarnsfedre“  i gave da vi var gravide første gang. Boka ble gjenstand for flere seanser med høytlesning, enten mellom oss på tomannshånd, eller  under vennesammenkomster. Vi lo så tårene trilla!

Her brukeren forfatteren humor til både å underholde, men samtidig mellom linjene også forberede far på at nå “blir det andre boller”, og at ting ikke nødvendigvis følger samme logikk eller “rangordning” som før. Den tar også med noen gode tips til hvordan ta vare på en hormonell rugekasse av en partner. ;)

Her er det forlaget skriver om boka:

“Forfatteren forklarer på en humoristisk måte hvordan du som førstegangsfar skal gå frem, fra unnfangelsen, via graviditet og fødsel til du kan plante det første lyset på nykommerenes bursdagskake. Boken inneholder faktastoff om fosterets utvikling, fødsel, barnestell, utstyr og samvær. Har henvisninger til internettsider, litteraturliste og stikkordregister.”

Utdrag fra boka – Skriketesten:

“Kjøp et par plater med den verste musikken du vet. Danseband, death metal eller Chris de Burgh. Kjør på full pinne på øretelefoner, mens du samtidig prøver å lese avisen, fylle ut selvangivelsen eller ser på tv. Klarer du en time?”

Der er mange andre øvelser, som for eks. en som inneholder å sette på vekkerklokke hver andre time om natta, for å stå opp og gå å vugge på en rispose .. :)

God fornøyelse! Med bok … og barn .. ;)

Har du andre tips til forberedelser til førstegangsforeldre, skriv gjerne en kommentar under her!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fru Åpent hus

”Fru Åpent hus” er 39 år, gift, og er mamma til Storebror på 6 og Lillemor på 4 år.
Hun jobber som kommunikasjonsrådgiver, og har blogging som en av sine kreative utløp. Innredning av barnerom er et av hennes yndlingstema – her er det jo bare fantasien som setter grensene!!

Mine innleggMitt nettsted

Stikkord: , , , Nybakte foreldre, Pappabøker

Kategori: Barnebok, Gavetips, Gravid

Kommentarer (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. mona sier:

    Den boka er seriøst bra!!!! Jeg hadde like mye bruk for den jeg som mamma:)

  2. giraffenskaos sier:

    Kjøpte denne boka til sambo og han leste den faktisk :-)

    snikleste den på sengekanten jeg også, veldig artig læsing ja :-)

    My recent post Jeg leter og jeg leter

Legg igjen en kommentar


CommentLuv badge